Кадрови проблеми преди днешния мач „Рилски спортист“ и „Пирин“(Гоце Делчев)

Двата тима имат въпросителни пред формирането на съставите си за мача на ст. „Искър“, който започва от 17.00 ч

георги калайджиев

Георги Калайджиев

За гоцеделчевци въпрос представлява участието на Георги Калайджиев, на когото се обади стара травма и ако пътува в групата за двубоя има голяма вероятност да остане като резерва, за да бъде съхранен. Това обаче не изключва при нужда да се появи на терена.

радослав джамджиев

Радослав Джамджиев

Другият футболист на „Пирин“, който има здравословни проблеми е Радослав Джамджиев, който завърши домакинството срещу „София 2010“ с оплаквания и на последната вчерашна тренировка се готвеше индивидуално.

Проблемите в лагера на съперника също са налице, но и там сглобиха боеспособен отбор за домакинството срещу гоцеделчевци.

мариян ловков 1

Мариян Ловков

Със сигурност в
мача няма да вземе участие опитният бранител Росен Пътников, който преди 20-ина дни скъса мускул и е аут.

димитър мавродиев

Димитър Мавродиев (от дясно) ще играе срещу бившите си съотборници

Няма да бъде на линия бившият футболист на „Пирин“(Гоце Делчев) Мариан Ловков, чийто дебют срещу родния му отбор се отлага. Причината е, че той разкъса мускулни влакна на бедрото преди контролата с „Левски” и няма да е на разположение на треньорския щаб най-вероятно поне още седмица. Това означава, че неврокопчанинът ще е под въпрос и за гостуването на „Миньор” (Перник).

На линия обаче ще бъде друг бивш играч на отбора от града край Места Димитър Мавродиев, който е здрав и ще бъде на разположение на треньора на „Рилски спортист“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене