ХОРОСКОП ЗА 23 ЮНИ

ОВЕН
В четвъртък Овните са с лошо самочувствие, но въпреки това няма да ви липсва енергия за работа и повечето от вас ще демонстрират силните си делови качества. Днес ще се срещнете с хора, готови да ви помогнат в реализацията. Някои от вас могат да постигнат и финансов успех, но при някои резултатите няма да бъдат задоволяващи.

ТЕЛЕЦ
За Телците четвъртък е добър ден, но ако се опитат да си служат с хитрост, ще загубят. Подобен метод на действие ще ви конфронтира с хората, които са се заели да ви подкрепят. Рискувате авторитета си. Денят е успешен за финансови придобивки, които ще постигнете чрез съдружни действия. Бъдете търпеливи!

БЛИЗНАЦИ
За Близнаците четвъртък е изключително успешен ден. За мнозина това е начало на едно ново сътрудничество. При други от знака денят се свързва с финансов успех, уместна професионална изява и по-тясно сближаване с партньорите в бизнеса. Не се ангажирайте с преговори или друг вид делови разговори. Отдайте се на почивка!

РАК
Четвъртък е един от печелившите дни за Раците. Най-често това е възможно по линия на обединяването и съвместните действия. Но под печеливш ден не бива да разбирате парични придобивки. Става въпрос за контакти, които предизвикват нови условия и създават прогресивно развитие в професионален план.

ЛЪВ
Лошото настроение на Лъвовете ги подтиква към мрачни мисли. Някои дори ще го схващат като интуитивна намеса, но това не е вярно. Денят се определя като блестящ за вас. Това означава пълен успех в личните или деловите ангажименти, за което немалък дял ще има вашата деятелност. Отдайте се на емоциите си!

ДЕВА
Няма да имате професионални или бизнес проблеми и за повечето от Девите четвъртък носи успехи и положително развитие на делата. Не е без значение да следвате съвета на някого от хората, които работят във вашия бранш. Днес не бива да се заемате с чисто финансови дела, защото не е изключено да загубите.

ВЕЗНИ
Четвъртък ще донесе успех на Везните само ако разчитат на личните си качества и на неотразимия си чар. Въпреки че мнозина от вас започват деня в състояние на лека агресивност, ще бъде хубаво, ако я потиснете и действате целенасочено
до пълен успех. Така е сигурно, че денят ще донесе неочаквани придобивки.

СКОРПИОН
За Скорпионите е много важно да намерят хора, с които да съгласуват усилията си за реализиране на деловите си планове. Добре е да помогнете, а не да се противопоставяте чрез бездействие. В професионалните дела е възможно да останете недоволни. Със същата сила може да се говори за хармония в интимните отношения.

СТРЕЛЕЦ
Четвъртък е лишен от напрежение за Стрелците. Почти всички от вас лесно биха могли да реализират професионалните си дела или да постигнат някаква парична печалба. Делата във връзка с тях е добре предварително да уговорите. Денят носи успехи при осъществяване на нови делови контакти. Наблегнете на преговорите, важно е да успеете да убедите отсрещната страна във важността на проекта.

КОЗИРОГ
Активността на Козирозите е несравнима, във всички отношения четвъртък е превъзходен за вас. За едни от Козирог носи нова реализация. При други тя ще се осъществи чрез съвместна дейност, а при трети е налице огромен шанс. Неприятно развитие е възможно само в домашните отношения. Бъдете търпеливи и последователни в решенията си! Не се отпускайте и гонете целите си за деня.

ВОДОЛЕЙ
Успехите на Водолеите се определят в три области – финансите, контактите и професионалните ангажименти. В бизнеса е необходимо да бъдете по-сговорчиви с партньорите си. В противен случай делата ви няма да пропаднат, но еквивалентът на вашата печалба ще бъде нисък. Възможно е да срещнете трудности при взимане на решение, свързано с ваши близки, които се нуждаят от помощта ви и очакват да я получат.

РИБИ
Щастлив четвъртък за Рибите, като успехът ви в професионалните дела, в бизнеса или в паричните придобивки ще бъде голям. Вредно е да се въздържате от негативни емоции, тъй като те водят до конфронтация. Хубаво е да обърнете внимание на контактите, те сега ще бъдат ползотворни и ще ви донесат успех в бизнес начинание и ще имате големи придобивки. Постарайте се да запазите позициите си.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене