Гери-Никол възмутена от наградите на БГ Радио в Благоевград

Гери-Никол e възмутена от БГ радио. Младата изпълнителка е разочарована от раздалите се статуетки в Благоевград.

Вижте какво написа звездата в профила си във Facebook:

„Два дни след връчването на годишните музикални награди на БГ Радио за 2016 г. се чувствам длъжна да споделя и моята гледна точка за случилото се. С настоящото, нямам за цел да нападам, когото и да било от моите колеги музиканти! Всички ние станахме свидетели на една добре организирана схема за манипулация на вота на зрителите, който не беше обявен от медията публично, което е логически необосновано, ако всичко се случваше по ‘правилата’.

Получих три номинации за настоящите награди: БГ Песен, БГ Дебют и БГ Изпълнителка и въпреки видимия превес на моите проекти през годината във всички медии, сайтове за видеосподеляне и музикални класации, не спечелих нито една от тях. Не получих, дори, покана да изпея някое мое парче на сцената, каквато изява останалите колеги имаха. Ясно стана за публиката, че някой зад кулисите се опитва да определя правилата и да контролира съзнателно избора на всички вас. И за всички да е ясно едно: наградата не ти дава, сама по себе си повече любов, фенове или участия по клубовете.

Най-важното за призовете е да си ги заслужил, за да ги носиш с достойнство. И запомнете добре никой няма да ме спре да създавам музиката, в която вярвам! Огромни благодарности на всички, които сте гласували за мен, на всички вас, които ме подкрепихте след наградите!!! Това, повярвайте ми, означава много за мен!!! Връщам се скоро по-силна от всякога с моята най-нова песен!“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене