Ексклузивно, само в Топ Преса! Любен Татарски: Обявявам война на тези, които опитват да дискредитират името ми!

БИВШИЯТ КМЕТ НА ГРАД РАЗЛОГ И НАСТОЯЩ НАЧАЛНИК НА КАБИНЕТА НА ЗЕМЕДЕЛСКИЯ МИНИСТЪР ЛЮБЕН ТАТАРСКИ ПРОГОВОРИ ПРЕД ТОП ПРЕСА

Разговора проведе Симеон ВАЛЕНТИНОВ
Миналата седмица до редица медии в България беше разпратен сигнал, в който се замеси името на бившият депутат и кмет на Разлог, настоящ началник на кабинета на земеделския министър Любен Татарски. В сигналът се разкриха фирми, свързани с Любен Татарски, оплетени в сложна схема, и директно обвинение, подкрепено с документи, за конфликт на интереси и тесни връзки с банкери, зависими от олигархията. Въпросният сигнал бе публикуван в редица национални сайтове и изведен от първа страница на вестник Топ Преса миналата седмица в петък. В понеделник изненадващо с нас се свърза господин Татарски (както никога преди) и поиска да му предоставим пълната информация откъде е дошъл сигналът и кой е неговият автор. Разбира се, ние му предоставихме всичко, в това число и IP-то на подателя. Отделно от това господин Татарски държа да каже няколко думи по темата с настояване да ги публикуваме:
„Знам, че знаете кой лично стои зад този сигнал. Ще ви поканя в съда да видите как ще се черви там. През вас искам да кажа на тези, които не спират да компрометират и петнят името ми, че им обявявам война. Аз претендирам, че съм благодарен и широко скроен човек, но всичко си има граници на търпение. Моето свърши. Нека стане известно, че съм атакуван през вас, медиите, от шепа хора, сформирали своя бизнес кръг с интереси в земеделското министерство. Това са хора бизнесмени, които си мислят, че са вечни и че всичко им е позволено в тази страна. Сред тях има и действащи политици, заемащи високи държавни избираеми постове в областта. Предайте им, че опитите им да ме дискредитират за пореден път са неуспешни…“.
КОМЕНТАР НА ТОП ПРЕСА:
Държим да отбележим, че бившият кмет ползваше и имена на знакови фигури от политиката и бизнеса в Благоевград и областта. Но понеже освен голи думи господин Татарски не ни предостави доказателства за твърденията си, ще се въздържим от публикуването им. Случаят обаче остава отворен до цялостното му изясняване. Държим да уточним и друго – господин Татарски отказа какъвто и да е коментар за изнесеното в сигнала.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене