Сензационен скандал! Журналистка от „Струма“, окичена с непризнат „приз“, иска 1000 лева от бизнесмен, за да не публикува статия,свързана с областна институция!

Мила ПАВЛОВА
Вестник Топ Преса работи по скандална информация, свързана с журналистка от все по замиращия вестник „Струма“, получила скоро време непризнат „приз“, която е искала от благоевградски бизнесмен 1000 лева, за да не пише статия, свързана с името му. Имаме сигнал, че в схемата е замесен шеф на местна институция, която е санкционирала фирмата на изнудвания бизнесмен. Темата на статията е чрез санкцията да се орезили бизнесът на жертвата, но 1000 лева могли да оправят работата.
ОЧАКВАЙТЕ В СКОРО ВРЕМЕ СЕНЗАЦИИ!!!
Сега ще кажете, че и Топ Преса не сме китка за мирисане – да, може да сте прави, но ние единствени си признаваме, че сме частна и комерсиална медия, а от „Струма“ уж като мед тече „морал“, след като ние от Топ Преса уволнихме скандалния им издател Красо Евлогиев. Призоваваме онзи, който разпознае нещо в тази статия и може да ни съдейства с информация и свидетелстване, да се свърже с нас, целта е не само да пишем, но да запознаем и собствениците на „Струма“ за случая, също така и институциите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене