Всичко според нас е в ръцете на активното гражданско общество и публичността. Случаят със Стоянова очеизваждащо е поредното доказателство, че промяната всъщност си е чиста подмяна. 

Скандал! Земеделската „аферистка“ на Хаджидимово Наташа Стоянова сменя партията за да запази постът си?

Толкова ли е наивна новата шефка на фонд „Земеделие“ – Благоевград или просто е получила аргументи за да не сменя все още директорката  на общинската служба по земеделие в Хаджидимово – Наташа Стоянова. Лидерът на партия ГЕРБ в малкият град, вече парадира при това с пълен глас, че се е е разбрала с новото ръководство и представители на новата власт.

Забележете това е цитат от източник на който вярваме  – „ГЕРБ за сега са зад гърба ми“. Това е казала Наташа Стоянова след като се е върнала от среща с новият директор на земеделието в областната столица. Топ Преса има основания да вярва на информация, в която се твърди, че Наташа Стоянова е предоставила на местен депутат списък с над 150 имена и ЕГН – та на хора от град Хаджидимово. Въпросните имена и лични данни, Стоянова определила като „свои“ и обещала тези хора и семействата им да гласуват за този или тези, за които каже Наташа. Доказателстввата които предоставила Стоянова бели безупречни – доклади и достиета за имоти на частници и фирми, спорни или с изопачени факти. „Има хора, които ще направят всичко, каквото им кажа защото знаят с какво разполагам срещу тях. Само с едно движение мога да направя така, че земеделски производител да връща пари, например…“ демонстрирала властта си Стоянова, а жадният представител на новата власт пристанал за идеите и. Очакванията са Стоянова да не бъде уволнявана, дори напратив – дейността да и бъде толерирана в района на Хаджидимово. Всичко според нас е в ръцете на активното гражданско общество и публичността. Случаят със Стоянова очеизваждащо е поредното доказателство, че промяната всъщност си е чиста подмяна.

 Наташа Стоянова по образование е агроном. Има 30 години работа в областта на земеделието. Член е на ПП ГЕРБ от основаването й в град Хаджидимово и е общински съветник в местния парламент в града.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене