Дълго хоро поведе директорката на I ОУ – Гоце Делчев Катерина Янева за закриването на учебната година

Снимки: Първо ОУ „Св. св. „Кирил и Методий” – Гоце Делчев

За пореден път усилията на ученици и учители от Първо ОУ „Св. св. Кирил и Методий” в Гоце Делчев се отплати щедро за завоюването на отличия, доказващи способностите на децата и техните ръководители, както и за смисъла от трудолюбието и постоянството им.

Успехите през тази учебна година в едно от най-добрите училища в община Гоце Делчев отново се превърнаха в традиция. През последните години учители и ученици доказаха с постиженията си и реализираните си проекти и безброй други инициативи, постигнати благодарение на силната взаимопомощ помежду им.

Последният учебен ден и тази година донесе заслужени похвали и награди на всички ученици, които през годината участваха в организираните олимпиади, състезания, спортни турнири и други дейности.

С най-добър успех се отличиха осмокласниците, като 31 от учениците завършиха учебната година с отличен успех. За високите резултати осмокласниците отличници получиха грамота и плакет на училището „Отличник на 2015/2016 учебна година“.

Дни преди закриването на учебната година учениците от VIII а клас получиха и друга награда за отличния си успех – двудневна екскурзия в замъка „Хорлог” в Триград.

За двадесет и трети път директорът на училището Катерина Янева закри учебната година и свали националния флаг. Тя изказа голямата си благодарност към всички ученици и учители за съпричастността, за високите постижения в образователно-възпитателния процес и пожела на всички весела ваканция.

Ангелина Маркова с нейни осмокласници

След дългото хоро, поведено от директорката Катерина Янева в последния учебен ден, на което се хванаха ученици и учители от Първо ОУ „Св. св. Кирил и Методий“, бяха връчени и бележниците на всички ученици.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене