Без категория

Новият утвърден лидер на ПП ГЕРБ – Гоце Делчев, Димитър Гамишев: Край на разделението в партията!

„Няма мои и твои в ГЕРБ Гоце Делчев. Крайно време е да се сложи край на разделението и да се работи в една посока… Благодаря за проявеното уважение и признание от страна на партийното ръководство и твърдо заявявам, че ежедневно ще работя, за да го оправдая.“ Това заяви специално за информационна агенция www.toppresa.com новият утвърден лидер на партия ГЕРБ Гоце Делчев – Димитър Гамишев.

Вчера партийното ръководство и изпълнителната комисия утвърди Димитър Гамишев, Мариана Тонева, Ангел Тунчев, Костадинка Богданова, Иванка Харизанова, Иван Ламбрев и Георги Найденов като титулярен състав на партийното ръководство, утвърден и от Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Лидерският пост официално заема събралият най-много гласове на общинската конференция през април Димитър Гамишев – строителен предприемач, общински съветник и председател на Комисията по младежта и спорта в ОбС – Гоце Делчев. Вместо досегашния секретар на структурата Ангел Тунчев, поста му заема Мариана Тонева, учителка в НПГ „Димитър Талев“, съпруга на скандално уволнения бивш полицейски шеф в града – Николай Тонев – нещо, което не се прие с добро око от обществото. Общинският съветник втори мандат Тунчев остава в ръководството на ГЕРБ, заедно с обявената за бунтар сред хората на Бойко Борисов в Гоце Делчев – адвокат Костадинка Богданова, която след съдебно дело спечели втори мандат в Общинския съвет на Гоце Делчев, доказвайки, че има повече гласове от младежкия активист на партията Михаил Ковачев, съобщи вестник „Хроника“. Важните решения за местните гербери ще вземат още учителката и лидер сред жените в партията – Иванка Харизанова, която е бивш общински съветник, бившия кмет на Мосомище – Иван Ламбрев и кметът втори мандат на с. Борово – Георги Найденов.

На тези, които не следят отблизо партийните дела в град Гоце Делчев, припомняме, че до избор на ново местно ръководство на ГЕРБ се стигна, след като лидерът на организацията – депутатът  Георги Андонов подаде оставка /обявена и аргументирана официално във вестник Топ Преса/. Причина бяха изгубените от него кметски избори. По устав, след избора новото ръководство трябва да получи благословията на висшия орган на партията – Изпълнителната комисия.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене