Местния печат

„Вяра“

Инфаркт покоси дългогодишния директор на Механото в Дупница Иван Фулев

Инфаркт покоси дългогодишния учител и директор на ПГ „Акад. Сергей Павлович Корольов” в Дупница Иван Фулев. Инж. Фулев десетилетия наред работи за израстването на учебното заведение като едно от най-елитните в района. Бил е учител и зад граница, в Северна Африка.

Джудиста разби дрегерите в Благоевград с 3,20 промила, отказа кръвна проба

Криминално проявеният благоевградчанин Пламен Илиев-Джудиста шашна ченгетата в Благоевград с рекордни промили алкохол в кръвта. Полицаите спипаха Джудиста мъртвопиян.

Кметицата на Слатино осъди медсестрата Капка Стоянова за твърдението: Сашка Тренева и кметът на Бобошево Крум Маринов си разделили по 50 000 лв. от проекти

Медицинската сестра в МБАЛ „Св. Иван Рилски” Капка Стоянова бе осъдена за клевета, съобщиха от Районния съд в Дупница. Медсестрата в отделението по анестезиология на общинската болница е призната за виновна в това, че на 27.06.2015 г. в бобошевското село Слатино е приписала престъпление на Сашка Тренева.

Пребитият от пациенти кюстендилски уролог д-р Здравко Георгиев започна работа в МБАЛ-Благоевград

Урологът д-р Здравко Георгиев от Кюстендил е най-новото попълнение в лекарския екип на МБАЛ – Благоевград. Заповедта за назначаването му е в сила от няколко дни.

Огнен ад: Мутри вземат страха на ченгетата в Сандански, палят колите им наред – изгоря и служебният мерцедес на инспектор Георги Атанасчиков

Неизвестни подпалвачи драснаха клечката на служебния автомобил „Мерцедес” на кварталния инспектор в Сандански Георги Атанасчиков. Инцидентът стана около 3 часа на отминалата нощ на улица „Места“ до Трето основно училище в курортния град. Возилото било паркирано в непосредствена близост до друг автомобил – БМВ, който също е изгорял.

 

E79 News

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Start typing and press Enter to search