Сензация! Неврокопчанки проституират из порно сайтовете! (Снимки)

ДОКАРВАТ СИ ДОБРИ ПАРИ, ЗАЩОТО СЕКСЪТ ИМ Е ХОБИ!  ШИВАЧКИ, ОБИКНОВЕНИ РАБОТНИЧКИ И ДОРИ ДОМАКИНИ ОТ ГРАДА РАЗВИВАТ БЛЕСТЯЩА КАРИЕРА В САЙТОВЕТЕ ЗА КОМПАНЬОНКИ!

Разследване на вестник „Градът“

Водещ разследването – Мариян ТОНЕВ

Допускате ли, че вашата колежка по смяна до ши­вашката машина или в ма­газина развива блестяща кариера като проститутка? Допускате ли, че съседка­та ви, която ви изглежда прилежна и възпитана дома­киня, всъщност набира кли­енти за секс в порно сайтове­те на България, предлагайки го срещу заплащане? Ако не сте – е, вече допускайте. Вестник „Градът“ – единстве­ният вестник на град Гоце Делчев и региона – тръгна по стъпките на тайните жри­ци на любовта и се оказва, че в града ни далеч не са малко. И нещо сензационно: не си ги представяйте като пропад­нали жени, вонящи на евтин парфюм „Българска роза“, облечени предизвикателно с висящи сланини по улици­те. Не. Напълно обикновени жени, някои дори семейни, развиват незаконна дейност с проституиране в Интернет. Признаваме си без бой, сиг­налът ни дойде от наши чита­тели, опитали се да ползват услугите на дамите от града в интернет, но припознали ги като техни добри позна­ти. Вестник „Градът“ също направи експеримент, обаж­дайки се на някои от посоче­ните телефони и гарантира за достоверността на изнесено­то дотук. Едната жена, посо­чила единия телефон за секс, ни обясни, че работи в голя­мо шивашко предприятие и била първа смяна – 15:30 свършвала, трябвало да се оправи за половин-един час и ни по­сочи адрес да й пратим такси, което да платим, и да я достави до желания от нас хотел – желателно извън града. Другата каза, че може само ве­чер, при това след 21 часа. Изводите оставяме за вас и за разследващите, на които този път ня­маме намерение да вършим работата.

Публикуваме по­сочените телефони в интернет, а това е достатъчна следа да бъдат разкрити поредните скрити проститутки в нашия град. Не е лошо, но е незаконно, а ние от местната медия дър­жим на законността.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене