Топ ПРЕСА TV: Назначиха нова управа днес на общинска администрация Гоце Делчев

IMG_4104

[button class=“btn_bigred“ url=“http://tv.toppresa.com/top-presa-tv-naznachiha-nova-uprava-dnes-na-obshtinska-administratsiya-gotse-delchev/“ text=“ВИДЕО РЕПОРТАЖА ВИЖТЕ ТУК“]

Десет ученика от Неврокопска професионална гимназия „Димитър Талев“ зеаха днес ключовите длъжности в общинска администрация Гоце Делчев. На креслата на кмета и тримата му заместника, директорите на дирекции и на специалиста „Връзки с обществеността“ седнаха обучаващите се в съответната специалност млади хора, за да поемат управлението на общината за един ден.

Инициативата „Мениджър за един ден” на гоцеделчевската гимназия се реализира по програма „Джуниър Ачийвмънт“ на САЩ.

„Да си кмет на общината е едно много по-различно от очакваното  усещане и по-голяма отговорност, отколкото предполагах до сега“, смята временно изпълняващата длъжността „Кмет на община Гоце Делчев” – единадесетокласничката Иванка Попова.

Такива инициативи дават възможност на нас – общинската управа, да приемаме нови идеи от по-младите хора, смята кметът-титуляр на община Гоце Делчев.

„Джуниър Ачийвмънт“ е водеща организация, основана в САЩ през 1919 г., с най-дълга традиция в предлагането на съвременни програми и курсове по бизнес, икономика и развитие на предприемаческия дух, чрез образователни и практически дейности по икономическа и финансова грамотност, бизнес умения и лидерство.

Инициативата „Мениджър за един ден” се провежда за 13-та поредна година. Събитието, организирано днес от НПГ „Димитър Талев“ в Гоце Делчев, има за цел да създаде и поддържа градивна взаимовръзка между бизнеса, практическото обучение и местната управа.

IMG_4103

IMG_4104

IMG_4105

IMG_4108

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене