В Якоруда пропищяха: Отровителят Тайфи Мекльов се разхожда из града, необезпокояван от никого

Пиел кафе в местна бензиностанция, посещавал дома на тъста си, както и дърводелския си цех

Докато е под домашен арест Тайфи Мекльов се разхожда из улиците на Якоруда, пие кафе в местна бензиностанция, посещава дома на тъста си, както и дърводелския си цех. Това заявиха  възмутени местни жители.  Иван Неделчев, който е един от оцелелите след употребата на ракията- менте, бе категоричен, че е виждал лично Мекльов да се разхожда в града, необезпокояван от никого. Той заяви, че се отказва да предприема каквито и да било мерки срещу това, че Мекльов прави каквото си иска докато е под домашен арест  с мотив, че няма кой да го чуе и защити, съобщава Дарик.

1465543891-sistemen-bufer-1За разлика от него,  почернените майки Айше Мемчова, Донка Петрова и Хатидже  Муртева  са депозирали жалби до главния прокурор Сотир Цацаров, с която искат да бъдат взети мерки за спазването на мярката срещу Мекльов – „домашен арест”.

Роднини на починалите от отровната ракия се притесняват и за това, че все още не са готови експертизите, нямат официален документ от какво са починали децата им, все още няма заключение от експертите, че именно ракията- менте е причината за смъртта им. Те подозират, че с времето може да се манипулира всичко и всъщност да стане така, че децата им са починали от съвсем различно нещо, но не и от метила, защото вече 6 месеца те не са получили епикризи.

www.blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене