Рибново скочи срещу собствениците на местното заведение „Централ”, заградили тротоара

Истински бум на недоволство от десетки жители на гърменското село Рибново. Местните хора недоволстват срещу заградено тротоарно пространство пред заведението „Централ“ на площада в селото.

С навес и ограда през почивните дни собствениците на заведението оградили тротоара, през който вече преминаването е невъзможно.

„Площадът в Рибново и без това е малък, пълен е с коли и товарни автомобили, особено в пазарни дни, и придвижването на хората е силно затруднено. Сега и с това заграждение на тротоара пред „Централ“ съвсем се затруднява движението на пешеходците и децата. Да не говорим какво се случва, когато има сватби и хората се вият покрай автомобили и камиони. Тротоарът беше единственото място, където можеше да се премине безопасно, а сега и той е заграден“, коментираха недоволни от решението на собствениците да разширят незаконно заведението си.

Жителите на Рибново настояват както местният кмет Феим Иса, така и общинският Минка Капитанова да се самосезират и да се разпоредят тротоарът пред „Централ“ да бъде освободен, за да се ползва по предназначение.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене