Местния печат

„Струма“
Строител от Градешница с помощта на бедняшка фирма, купила на цесия общински дългове, погна кметовете на Струмяни и Симитли
Бюрата, библиотеките, гардеробите столовете, компютрите, копирната и всякаква друга техника в кметството на община Струмяни ще бъдат изнесени на публична продан след 1 месец – на 7 юли, ако до тогава кметът Емил Илиев не намери 260 000лв., които общината дължи на регистрираната в с. Долна Градешница строителна фирма „Аделина Стил-99“.

Бившият зам. градоначалник Хр. Георгиев напуска ОбС-Петрич, стяга куфарите за ЧСИ във Варна, мести се край морето
Бившият заместник- кмет по ТСУ на община Петрич Христо Георгиев от есента започва работа като частен съдебен изпълнител във Варна, до два месеца той ще положи клетва в Министерство на правосъдието. Наел е помещение в морската столица и в момента е ангажиран основно с ремонта и обзавеждането на кантората си.

Охранител сряза гръдния си кош на армирано стъкло в дома си, лекари се борят за живота му
54-годишният охранител Димитър Велишов от Благоевград сряза тежко гръдния си кош на стъклена врата в дома си. Нелепия инцидент станал през нощта в апартамента му в кв. „Еленово“ блок №95.

„Вяра“
Д-р Джорджева от Дупница се размина с 1000 лв. глоба за подмяната на кръвната проба на пияния д-р Ат. Дамов
Д-р Весела Джорджева и главната сестра на вътрешно отделение Виолета Михайлова от болницата в Дупница са наказани с 1000 лв. глоба заради женската кръвна проба на д-р Атанас Дамов за алкохол.

Вещото лице Ал. Цветков: Братя Галеви са построили палата си в Ресилово незаконно
Дупнишките бандити Братя Галеви построили палатите си в Ресилово, а едва след това се снабдили с удостоверения от община Сапарева баня за изграждане на сградите в груб строеж. Документите били издадени през 2004 г.

Председателят на НФСБ в Бобов дол П. Василев иска плоча за избитите без съд в Черна нива: Умъртявали са ги с права лопата
В местността Черна нива да се изгради възпоменателна плоча на избитите без съд и присъда след 9 септември 1944 г., предлага председателят на НФСБ в миньорската община Петър Василев. Предложението е внесно до ОбС шефа на Бобов дол Красимир Чаврагански.

Брадви играят нонстоп в 100-годишната гора над самоковското село Говедарци, полицаи и горски иззеха 13 кубика, изсечени от местността Гюлечица
13 кубика дървесина, изсечена от 100-годишната гора над самоковското село Говедарци, спипаха горските инспектори от Регионална дирекция по горите (РДГ) – София съвместно със служители от Районно управление (РУ) „Полиция“ – Самоков.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене