Серия от инциденти през уикенда в Гоце Делчев

18-годишно момче е прието в изключително тежко състояние в болница „Иван Скендеров”. То е пострадало при нелеп инцидент в апартамента си на улица „Дунав“, след като се спънал в кабел и паднал върху счупените стъкла н111а врата, които го нарязали опасно. Дълбоки порезни рани, вследствие на падането си, младежът е получил на единия крак, ръката и по тялото си. От вчера лекарите се борят за живота на пострадалия, направено е сериозно преливане на кръв и близо 5-часова операция.

В СЪБОТА около 19:00 часа в с. Дъбница, 22-годишен мъж от селото, управлявайки мотопед „Балкан”, е допуснал ПТП като е изгубил контрол и е паднал на земята.Мотопедистът е получил контузна рана в областта на устата и охлузвания в областта на левия си крак и след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

В НЕДЕЛЯ сутринта, около 04:10 часа по ул.”Бяло море” в гр.Гоце Делчев, е засечен от полицията 20 –годишен шофьор от с. Садово, който е управлявал лек автомобил „Опел Корса” с наличие на 1,55 промила алкохол в издишания въздух.

Пожар изпепели покрива и втория етаж на къщата в село Осиково. Пламъците са тръгнали вчера към 14:30 часа от дома на 78-годишния Рифат Беев. Екип на противопожарната служба са угасили пожара. Унищожена е част от постройката. Причина за инцидента е небрежност при боравене с открит огън.

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Start typing and press Enter to search