„Берое“ взе бившя футболист на „Пирин“ Гоце Делчев Васил Панайотов

Берое“ се сдоби с първо ново попълнение преди началото на новия сезон. Днес своя договор с клуба подписа халфът Васил Панайотов. Футболистът идва като свободен агент, а за последно е играл в полския „Завиша“ (Бидгошч).

„За мен е чест да играя за „Берое“, особено в юбилейни сезон на толкова добър тим. Радвам се, че получавам този шанс и се надявам да затвърдим доброто представяне на отбора в последните години. Ще дам всичко от себе си за „Берое“. Надявам се да радваме винаги верните фенове на отбора, защото футболът е за тях“, бяха първите думи на Панайотов като играч на старозагорци.

Васил Панайотов е роден на 16 юли 1990 г. в Гоце Делчев.  Игра  като полузащитник. Панайотов започва своята кариера през 2009 г. в шуменския „Волов“, като отдаден под наем футболист от столичния „ Левски “. През лятото на 2010 г. се завръща в родния „Пирин“ Гоце Делчев, където изиграва 16 двубоя и бележи 1 гол . През следващите две години играе за „Банско“, където записва участие в 19 мача и реализира 2 попадения.

В началото на сезон 2012/13 г. Панайотов отново се завръща в „Пирин“ Гоце Делчев и остава два сезона. за този период участва в 71 мача и се разписва 5 пъти. През сезон 2014/15 г. преминава в кипърския „Агия Напа“. Там той играе в 32 мача и отбелязва 5 гола.

През изминалия шампионат Панайотов защитава цветовете на „Завиша“ (Бидгошч) в полската Първа лига. Там изиграва 27 мача, в които отбелязва 4 гола.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене