Благоевградчанинът Николай Бодуров много близо до ЦСКА?

За това се заговори в публичното пространство, след като футболистът бе забелязан в офисите на Гриша Ганчев

Националът, който в момента е собственост на английския „Фулъм“, в момента рита под наем в датския „Мидтиланд“ от Нова година. Според непотвърдена информация обаче той има възможност да се върне в България и да реанимира своята кариера като босът познава много добре качествата му и се говори, че няма нищо против следващата аренда на играча да е новото дружество на ЦСКА, където е съсобственик с Юлиян Инджов и Христо Стоичков.
Така благоевградският може да се окаже второто голямо име във впечатляващата селекция, която готви ЦСКА, след като вече си осигури услугите на вратаря на „Черно море“ Георги Китанов.
Иначе Николай Бодуров след идването си в Мидтиланд направи силни мачове, най-паметният, сред които бе триумфът с 2:1 в Лига Европа срещу „Манчестър Юнайтед“ в реванша падна с 1:5 на реванша на „Олд Трафорд“.
Специален изпълком по казуса с ЦСКА засега не се планира. Лицензионната комисия и важни фактори в БФС ще се срещнат, за да разгледат за последно документите на новосъздадения клуб. Всички информации сочат, че няма причина ЦСКА да не бъде допуснат до участие в „А“ група. Според мнение във фейсбук на адвоката по спортно право Радостин Василев няма да има проблеми и за стадион „Българска армия“. Сегашният ПФК ЦСКА АД има договор за използване на арената срещу инвестиции, които обаче от година не прави.

След третото си място на турнира „Асикс Мастърс“ вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков остана в София. Явно причината са дискусиите по темата с бившия му клуб. Президентът Борислав Михайлов също не пътува с националите за „Кирин Къп“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене