Представителки на ЖГЕРБ – област Кюстендил участваха в Четвъртата политическа академия на организацията

Представителки на Жени ГЕРБ от област Кюстендил взеха участие в Четвъртата политическа академия на дамската организация, която се проведе в дните от 3 до 5 юни в к.к. „Албена“. Темата на събитието бе „България 2016 – новите политически досиета“.

„Както винаги, Академията премина изключително ползотворно и градивно – получихме и обменихме много нова информация от най-различни области. На форума присъстваха близо 200 дами от областните структури на ЖГЕРБ от цялата страна, а сред лекторите ни бяха министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова, министърът на енергетиката Теменужка Петкова и министърът на туризма Николина Ангелкова“, обясни Михаела Крумова, член на НИС на ЖГЕРБ и организационен секретар на политическата сила в Кюстендил.

Тя поясни още, че Академията е била открита от председателя на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, както и от председателя на ЖГЕРБ Ирена Соколова.

Другите представителки от Кюстендилска област, участвали във форума, са  координаторката на ЖГЕРБ – Дупница Радослава Чеканска и организационният им секретар Теменужка Марамска. От страна на общинската структура в Сапарева баня е присъствала Детелина Палева, член на областното ръководство на ЖГЕРБ.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене