От Балдево кметът Минка Капитанова стартира общоселските събрания за отчет на направеното през 2016 г. и дейностите през 2017 г.

Първото общоселско събрание като старт на програмата си до края на последния месец от годината проведе в село Балдево кметът на община Гърмен Минка Капитанова.

Плановете на Капитанова са до края на годината тя да проведе събрания във всяко населено място, като отчете пред местните жители направеното през 2016 г. със заделените за селата средства от бюджета на общината и да чуе лично от хората за проблемите в населените места, които да бъдат включени в бюджета за изпълнение през следващата година.

На събранието в Балдево бе отчетено, че през отиващата си 2016 г. в селото е започнало истинско благоустрояване с асфалтиране на улици, изграждане на детски кът и други придобивки, за което местните жители благодариха на кмета Минка Капитанова.

С кмета на селото Илияна Гюрнева, Капитанова и жителите на Балдево бе проведена и дискусия за наболели проблеми във връзка с благоустрояването на селото и проекти, заложени за изпълнение през 2017 г.

„Направихме равносметка за стореното през изминалата година, за което можем само да се похвалим, както и да благодарим за добрите неща, които се случват във всяко наше село благодарение на оптимизма на хората, на кмета Капитанова и на кметовете на населените места в общината. Призовавам да обърнем гръб на всичко лошо, да погледнем напред с надежда и да се радваме на хубавите неща, които са повече от лошите. Нека Коледа да донесе радост в душите на хората, нека вярата и доброто ни води в нашето ежедневие“, заяви кметът на Балдево Илияна Гюрнева.

Тя пожела на местните жители и на кмета на общината Минка Капитанова весели и щастливи празници и още по-успешна да е за всички новата 2017 година.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене