Сдружение “Хроника срещу рака” осигури безплатни профилактични прегледи на жените от Гоце Делчев и района, идната събота ги кани на среща с онкогинеколог

В петък и събота общо 98 жени от Гоце Делчев и района се прегледаха при специалиста по образна диагностика д-р Нина Дилова. Профилактичните прегледи са част от програмата на Сдружение Хроника срещу рака за информация и превения на онкологичните заболявания. Прегледите бяха безплатни за жените, а сдружението заплати за тях, с част от даренията, които добрите хора от региона правят в подкрепа на каузата срещу коварното заболяване.

Сдружение ХРОНИКА СРЕЩУ РАКА продължава своите инициативи и кани жените от общините Гоце Делчев, Хаджидимово, Гърмен и Сатовча на информационно-консултативна среща с известния онкогинеколог д-р

Маргарита Кюркчиева. Срещата ще се сътои на 11 юни  в залата на читалище „Просвета“ – гр. Гоце Делчев 11.00 часа.

Д-р Маргарита Кюркчиева е акушер-гинеколог, онкогинеколог и началник Консултативно- диагностичен блок към Национална специализирана болница по онкология, гр. София.

Член на Европейската организация за борба с рака.

Член на Балканска организация по рака.

Член на Българската асоциация по онкогинекология.

Автор и съавтор в множество научни статии и публикации, експертни доклади, съавтор в изобретение на лекарствен продукт за лечение на рани.

Поканата е за всички жени от региона, които са оттговорни към своето здраве.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене