По-малкият син на стоматолога Карастоянов – Иван, е нанесъл смъртоносния удар на Отвертката?

николай карастоянов

Иван имал няколко конфликта с бандата на „Братя Галеви“ и баща му го изпратил в САЩ, за да го спаси от смърт

По-малкият син на известният дупнишки стоматолог Владимир Карастоянов – Иван е пробол фатално топ-бияча на бандата на Братя Галеви – Николай Радев- Отвертката, съобщава viaranews.com. Радев в типично свой стил нагло започнал да се сваля на дъщерята на по-големия син на зъболекаря Владимира. Натискал момичето в едно от сепаретата.
Владимира е студентка и е надарена с изключителна красота, тя печели няколко конкурса за хубост. Момичето позвъняло на баща си Николай Карастоянов за помощ и той веднага пристигнал с брат си Иван и баща си. От прокуратурата предполагат, че смъртоносният удар с нож е нанесен от Иван, защото той е по-агресивен. Иван Карастоянов имал няколко конфликта с бандата на Братя Галеви. Това бе една от причините баща му да го изпрати в САЩ, където прекара няколко години, за да го спаси от смърт.
Предстои да се докаже кой от членовете на фамилията Карастоянови е нанесъл смъртоносния удар в корема на Отверката. Не е изключено бащата Владимир да поеме отговорността за смъртта на едно от най-големите чудовища на Братя Галеви.
Дупничани са категорични, че Карастоянови заслужават почести, а не затвор, защото освободиха града от най-големия изверг, разплакал стотици семейства. „Който нож вади, от нож умира”- се сбъдна, говорят хората за Отвертката, за когото нямаше власт и присъда.

Е79

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене