КРАСИМИР ЯНКОВ ОТ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ: ВЛИЗАМЕ В БИТКА С МОНОПОЛИТЕ И КАРТЕЛИТЕ!

Едно от популярните нови лица в националното ръководство на БСП – народният представител Красимир Янков, посети град Гоце Делчев.

Това се случи, след като цялото ново ръководство на БСП, начело с Корнелия Нинова и Стефан Данаилов, по-рано през деня проведе изнесено заседание в Благоевград, където се срещна с членове на партията, за да представи част от идеите си за алтернативно управление на България.

Красимир Янков посети първо Община Гоце Делчев, където се запозна с текущите дела и проблеми на кметската управа, за които се ангажира да съдейства и да помага на общинското ръководство.

Той също така остана впечатлен от всичките реализирани проекти и облика на Гоце Делчев, за което изказа своите адмирации към кмета на общината.

Последва и среща с ръководството на общинската партийна организация на БСП-Гоце Делчев в местния клуб на партията.

На срещата Янков отговори на много въпроси, изслуша всички мнения и още веднъж заяви новия курс на партията като тотална алтернатива и конструктивна опозиция на управляващите.

„Няма да позволим повече да се злоупотребява с българите, искаме повече държава в икономиката, реални регулации и санкции за едрия бизнес, който нарушава правилата. Готови сме за битка с веригите, монополите и картелите, наясно сме че се изправяме пред голяма финансова мощ, но няма да се огънем, защото БСП е призвана да защитава интересите на гражданите – това е социализъм.“ , заяви Красимир Янков.

http://goceto.com/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене