„Забранена любов“ в основата на смъртта на Отвертката

отвертката

Бившият гард на „Братя Галеви“ досаждал с интимни покани на дъщерята на д-р Николай Карастоянов

Известният дупнишки стоматолог Владимир Карастоянов и синовете му за задържани в ареста на местното РУП за 24 часа за убийството на Николай Радев – Отвертката. По първоначална информация, Отвертката от известно време досаждал с интимни покани на дъщерята на по-големия син Карастоянов – анестезиологът Николай Карастоянов, съобщава dennews.bg. На няколко пъти той бил предупреждаван да не се занимавам с момичето, както от баща й, така и от дядо й, но преди дни Радев отново подновил атаките си. Това именно довело до инцидента снощи.
Д-р Николай Карастоянов първи е отишъл да търси сметка от заклания снощи гард на Братя Галеви Николай Радев-Отвертката. Анестезиологът отишъл в заведение „Колата” да се разбере с Радев, като целта му била да го сплаши и да му забрани да прави опити да се свърже с дъщеря му -Владимира Карастоянова. Преди време Радев и Владимира имали връзка, но бащата бил решен да сложи точка на опитите на Радев за възобновяването на отношенията им.
При първоначалният словесен сблъсък между двамата Отвертката излязъл победител и подразненият Николай се обадил на баща си Владимир и по-малкия си брат Иван да дойдат в „Колата”. Така след няколко минути двамата се появяват в заведението, известно като сборен пункт на Братя Галеви и хората им, и започнало меле.
Това е част от картината, описана от свидетели на случилото се.
Все още се установява дали Отвертката е бил прободен от някой от Карастоянови с умисъл или е наранен от счупено стъкло по време на сбиването. Карастоянови също имат порезни наранявания, получени при сбиването. Именно затова една от версиите е, че фаталната рана на Отвертката е получена от счупена витрина.
В момента криминалисти извършват повторен оглед в заведението, станало арена на убийство. Районът е отцепен.

bsstruma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене