СКАНДАЛ!!! Шефът на „Балкан“ (Варвара) се опита да вкара „Пирин“ (Гоце Делчев) в интирга!

Това направи Васил Гешев, след като тимът му изпадна от югозападната „В“ група, който обвини неврокопчани, че не взели предлагана от него премия за сметка на поражение в Сапарева баня

Първият човек в тима в прав текст заяви, че е опитал да убеди неврокопчани да се напънат срещу „Германея“, обявявайки и финансов стимул: „Направих, каквото можах. Бях готов да броя на колегите от Гоце Делчев 2 бона за една точка, плюс две печени хайванчета и преспиване в моя хотел в село Варвара, те обаче избраха по-лесното и сигурното. Да са живи и здрави,“ заяви клубният началник, чийто тим пое към селските групи. Това се случи, след като „Германея“ победи „Пирин“ с 2:0, а неговият отбор загуби с 5:1 от „Сливнишки герой“, което формира и крайното класиране. В него сапаревобанчани след успеха над неврокопчани изпревариха с 2 т. „Балкан“, формирайки краен актив от 19 т. срещу 17 за прекия си конкурент.

От „Пирин“ реагираха спокойно на казаните думи като лично председателят на УС на клуба Иван Близнаков каза: „Могат да се правят различни интерпретации по темата и всеки има право да говори всичко. Живеем в свободна държава! В крайна сметка обаче, ако всеки трезвомислещ човек погледне изтеклия за нас сезон, не може да каже, че сме най-силният отбор в групата, а напротив. Нека видим колко поражения имахме в последните кръгове и стигнахме до 15-а позиция в крайното класиране след 20 загуби от всичките 32 кръга, които изиграхме. Това е най-слабото ни представяне от много години насам и ние ще трябва да обърнем вниманието си към това. Щом сме стигнали до там, значи толкова са били силите ни и това е била играта ни. Ако някой е гледал мача в Сапарева баня не може да не се съгласи, че показахме за пореден път една изключително незадоволителна игра, сякаш играчите бяха излезели във ваканция предсрочно. Явно се бяха успокоили от това, че изпълниха основната си цел и бяха твърде лежерни и по мое мнение подцениха съперника, което не е лукс, който всеки уважаващ себе си играч може да си позволи. Това бе използвано от футболистите на „Германея“, които излязоха крайно мотивирани и знаеха за какво играят, наказвайки нашия аристократизъм, така че няма какво да се сърди някого на нас, а ние трябва да се сърдим на себе си и много сериозно да анализираме представянето си и да вземем нужните мерки, които са изключително наложителни,“ коментира Иван Близнаков.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене