Коце Хазуров: Стана ми неприятно, защото дадох доста на ЦСКА

Освободеният от ЦСКА нападател Костадин Хазуров коментира пред „Тема Спорт“ решението на Христо Янев повече да не се разчита на него. Таранът сподели и какъв е пътят пред него оттук насетне. Интерес към Хазуров има от Пирин (Благоевград) и Гърция.

„След мача с Миньор всеки поотделно проведе разговор със старши треньора. Той ми съобщи, че няма да се разчита на мен за следващия сезон и мога да си търся друг отбор. Стана ми неприятно, защото дадох доста на ЦСКА този сезон. Но сме големи хора и гледаме напред. Аргументите за решението са свързани с плана за клуба – знаете за идеята с Литекс. Някои играчи от Ловеч щели да дойдат, както и чужденци, които са с договори. Това ми обясниха, общо взето“, каза Хазуров, който по време на награждаването след мача с Миньор се разплака.

„От една страна, плаках заради това, което постигнахме този сезон, защото то е наистина уникално и ще се помни дълго време. Беше много радостно. Но и в същото време знаех накъде отиват нещата и един час по-късно ми се потвърди – че напускам отбора. Така че чувствата ми бяха смесени“, добави Хазуров.

„Като цяло сезонът беше суперползотворен. Постигнахме максимума – и отборът, и аз. А феновете досега толкова обединени не ги бях виждал. Сега искам да си почина няколко дни, да поутихнат емоциите и после ще мисля къде да продължа. Но не съжалявам, че се завърнах в ЦСКА през лятото“, каза още нападателят.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене