Ето жените на Бербатов

Преди да срещне хубавата Елена, футболистът има богата любовна биография

Димитър Бербатов е сред малкото успели българи, които успяват да запазят пълна дискретност за личния си живот. Откакто е семеен и баща на две деца, съзнателно избягва женското ухажване, макар любовната му биография да не е никак бедна. Първата известна връзка на футболиста е тази с гримьорката Силвия Стойчева, а двамата дори заснеха гола фотосесия, която предизвика лавина от коментари.

Бербатов със Силвия СтойчеваСамият Димитър не пази добри спомени от тази си провокативна изява, защото ръковод­ството на първия му го­лям клуб – „Байерн“, едва не му изяжда главата. Твърди се, че Силвия и Бербо стават гаджета точно след фотосесията, която по думите на гримьорката било нормално той да се възбуди. „Все пак бях гола, по прашки и по цици. Прехвърчаше много енергия, едва ли има мъж, който да не се възбуди при допира до гола жена.

Всъщност замисълът на цялата сесия бе да играем джаги, а който допусне гол, се съблича. Аз, естествено, загубих и останах без дрехи”, разкрива Силвия. От тези снимки освен спомени са й останали и прочутите прашки, които успяват да събудя сексуален порив у футболиста. „Съвсем случайно скоро се рових в гардероба и ги мернах – казва тя. – Сутиена обаче го изхвърлих. Умаля ми, нали си сложих силикон.

Двамата обаче късат не след дълго и аферата им прераства в приятелство.

Макар Силвия да не ус­пява да си направи меж­дународен пиар на гърба на талантливия централен нападател, следва­щата му половинка успя.

Даниела АрнаутДаниела Арнаут, коя­то се подвизава като танцьорка, стилистка и дизайнерка, твърди, че цели две години се е радвала на любовта на Бербо. Заради нея той за пръв път влиза в жълти­те страници на таблоида „Сън“, като допреди това в Англия е известен, че си тръгва винаги сам и трезвен след купоните на играчите на „Тотнъм“. Арнаут тръби, че сама е зарязала футболиста, а истината е коренно раз­лична. Танцьорката дълго време не може да пре­живее, че не успява да се превърне в жена но­мер 1 за него, а е тре­тирана като изтривалка. Наранена и вбесена, тя прибира 8 хиляди лири от британско издание, за да разкрие пикантерии за сексуалните им преживя­вания.

Маги ВълчановаСлед нея бившият национал излиза с още няколко силиконки и се твърди, че омайва моделката по онова време Маги Вълчанова. Запознават се по време на европей­ското в Португалия през 2004 г., когато Мис Бълга­рия Вселена 2000 пътува с националите като техен талисман. Връзката им обаче приключва, преди официално да е започна­ла, и Вълчанова пристава на бос от ТИМ. По-късно отново благодарение на английската преса става ясно, че Димитър е прибавил и

Деси Бановасиноптичката Деси Банова в класацията си със заво­евания. Двамата се срещат за около четири месеца, а по-късно русокосата изкусителка комен­тира пред родни медии: „Той не беше достатъчно зрял и не се влагаше изцяло в нашата връзка. Освен това имаше ком­плекси за малоценност, тъй като повечето жени излизаха с него заради парите му. Затова и се разделихме, след като срещнах гръцкия биз­несмен”.

Самият Бербо призна­ва за своя голяма и истинска любов, която се казва Станислава Кючукова. В края на 90-те години тя е сред най-комерсиалните модели на агенция Х-GROUND. Докато е с Бербатов, манекенката за месец и половина живее с него в Леверкузен и дори отхвърля предложението му за брак. Преди това той я открадва от защитника на „Лев­ски“ Мартин Станков, а по-късно става кум на сватбата й с Тодор Кючуков и кръстник на детето им. Сега пък по ирония на съдбата са съседи в кооперация в столичния квартал „Бъкстон“.

Последната и единствена жена за Митко е хубавата Елена Щилянова. За нея се знае твърде малко. Известно е, че е от софийския квартал „Хаджи Димитър“ и е за­вършила УНСС. Хубавата Елена дели сърцето на Димитър само с майка му Маргарита и двете им дъ­щери, към които също е безкрайно привързан.

Елена и Митко станаха родители на първата си дъщеря Деа през 2009 г., а през 2012 г. се роди и второто им момиченце – Елиа. От известно време се говори, че вече рабо­тят и за трета рожба, но видими признаци за това все още няма.

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене