Съпругата на загиналия в катастрофа Г. Вълканов в шок! Две момиченца-близначки повече никога няма да прегърнат баща си

37-годишният Георги Вълканов, който загина завчера в зверската катастрофа на пътя Добринище-Гоце Делчев в шофираното от полицая Никола Незлиев БМВ, оставя сирачета две момиченца близначки. Семейството му е в шок от трагичната загуба. Изключително тежко е понесла черната вест съпругата му Гергана, която до последно не е вярвала, че Георги вече го няма, споделиха близки до семейството. Младият мъж, който се раздели с живота по нелеп начин на връщане от мача ЦСКА-„Монтана“, е развивал успешно бизнес в собствения си автосервиз в Гоце Делчев.

Единият от пострадалите в тежката катастрофа, 31-годишният Христо Марков, след приключване на прегледите в МБАЛ – Разлог е транспортиран късно вечерта за столицата. Той е с травма на главата и счупен нос, но без опасност за живота. Под наблюдение в разложката болница остава водачът на автомобила Никола Незлиев, който е бил граничен полицай, а сега работи в едно от районните управления на СДВР в столицата. Той е със счупено ребро, фрактура на лявата ръка и мозъчно сътресение. Състоянието му е стабилизирано и няма опасност за живота му.

Припомняме, че тежката катастрофа, която потресе целия град и почерни семейството на Георги Вълканов, стана към 17:45 часа завчера на второкласния път Банско-Гоце Делчев, край пресевната преди село Места. Както „Струма“ писа, лекият автомобил БМВ, шофиран от Никола Незлиев, се вряза под ТИР, пътуващ в същата посока, но завиващ наляво. В резултат на зверския удар на място почина возещият се на предната седалка Георги Вълканов, а водачът и другият пътуващ в автомобила бяха транспортирани в болница.

По случая е образувано досъдебно производство. Той е прехвърлен по компетенция на Окръжна прокуратура – Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене