В събота ветераните на „Пирин“(Гоце Делчев) ще играят срещу „Беласица“(Петрич)

Ново шоу на ветераните спрягат в един от най-старите клубове в област Благоевград, а и в България само няколко дни след традиционната им проява по случай 24 май под егидата на общината

Двубоят ще се играе в събота 28 май от 17.30 ч. в Гоце Делчев, похвалиха се хора от двата клуба. Това се случи, след като се уточниха и последните детайли по двубоя, който ще бъде с приятелски характер, уточни един от организаторите на проявата – председателят на ГЕРБ в Гоце Делчев и председател на Комисията по младежта и спорта в града Димитър Гамишев. Очаква се на стадиона да дойдат някои от познатите на любителите на футбола в региона футболисти като Георги Петров, настоящ изпълнителен директор на петричани и Иван Либов, които са записали участие и в двата отбора по време на своите професионални кариери. Очаква се обаче те да дадат краен отговор в кой от двата тима ще играят. Приятелите на футбола ще могат да си припомнят някогашните дербита, в които прехвърчаха много искри, но и се създаваха изключителни мъжки приятелства. Именно те и добрите отношения, независимо от съперничествата на различно ниво, между двата клуба са в основата на приятелския двубой, който вече се очаква от феновете на футбола в Гоце Делчев. Те не могат да се оплачат иначе, след като за тях нямаше футболна празнина в последните дни, независимо от това, че мъжкият отбор на неврокопчани не игра, а в неделя пък завършва сезона с гостуване на „Германея“(Сепарева баня).

Организаторите дадоха да се разбере, че мачът ще бъде с вход свободен, а денят е избран ненапразно, за да имат възможност феновете да загреят преди големия финал на Шампионската лига между „Реал“(Мадрид“ и съгражданите им от „Атлетико“.

За момента е ясно, че отборът на зелено-белите ще бъде воден в ролята му на треньор на Никола Солаков, който също бе един от организаторите на традиционната среща на ветераните на „Пирин“ на 22 май.

За вратари се очаква да се борят трима души като двама от тях не играха миналата събота – Андон Калайджиев и доскорошният треньор на вратарите на мъжката формация на неврокопчани Николай Стойков. Има и още изненади в стартовия състав, в който ще бъдат видени бивши футболисти на гоцеделчевци от различни поколения.

ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ КОИ СА ТЕ, ЗАПОВЯДАЙТЕ НА ГРАДСКИЯ СТАДИОН В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ В СЪБОТА 29.05.2016 Г ОТ 17.30 Ч. ТОП ПРЕСА ЩЕ БЪДЕ ТАМ И ЩЕ НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО, ЗА ДА ОТРАЗИ ПОДОБАВАЩО СЪБИТИЕТО!!!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене