След успешния край на мисията „Оцеляване“ Н. Шенсой раздвоен 50:50, тъмнокожият неврокопчанин Г. Пашов трансферна цел №1

След успешния край на мисията „Оцеляване“ наставникът на орлетата Наджи Шенсой стяга куфари за дома в Истанбул. Косоварят даде ясно да се разбере, че няма да продължи престоя си в Благоевград, ако клубните шефове не създадат предпоставки за преследване на по-високи цели в следващия шампионат. Шансовете това да се случи се оценяват на 50:50.

27

28Подобна дилема не стои пред героя от решаващия мач с „Монтана“ Даниел Генов. Авторът на победното попадение, осигурило още един сезон на пиринци в елита, гледа към чужбина, според признанията на неговия мениджър. Договорът на играча изтича в края на първенството, а задграничната дестинация е някоя от бившите съветски републики.

Междувременно на светло излезе трансферна цел номер 1 в състава на зелено-белите. Това е техният бивш кадър Георги Пашов. Тъмнокожият неврокопчанин носи екипа на монтанчани, където еднакво добре се справя по десния фланг на защитата и на крилото. Преди година 26-годишният футболист се дипломира в Стопанската академия в Свищов с магистърска степен по икономика.

От „Дъбравска“ 1 оставиха непокътната цената на билетите 5 лв. за протоколното домакинство в събота срещу „Локомотив“ /Пд/, с което ОФК „Пирин“ приключва кампанията. Само два от петте сектора на стадион „Христо Ботев“ ще бъдат отворени за феновете, върху останалите три тегне забрана за зрители след инцидентите с агитката на „Левски“ и наложеното наказание за частично затваряне на съоръжението.

Добрата новина е бързото възстановяване след операция на Даниел Младенов, който вече вработва по специална програма под ръководството на кондиционния спец Антон Дончев. Кюстендилецът е единственият сигурен отсъстващ за двубоя със смърфовете, които разчитат на чудото „Славия“ да загуби точки срещу „Монтана“, за да изместят белите от четвъртото място, даващо виза за Лига Европа.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене