ХОРОСКОП ЗА 26 МАЙ

ОВЕН
В четвъртък за повечето Овни са характерни домашни неприятности. Обикновено става въпрос за проблеми, които са трудно разрешими. Вероятно причините за това са финансови. Денят създава условия за печалби при вас, но е възможно те да закъснеят с няколко дни.

ТЕЛЕЦ
Четвъртък е положителен ден за Телците, но повечето от вас сами ще бъдат причина за пречките през деня. Редно е да насочите цялата си енергия по въпросите на деловия живот и днес изцяло да се ангажирате с изпълнението им. Някои разчитат на предварително уговорените си контакти, но вероятността те да се осъществят е малка.

БЛИЗНАЦИ
Много са деловите ангажименти за Близнаците. Програмата за деня ще притесни мнозина от вас, но не бива да се отдавате на такива настроения. Денят е изпълнен с късмет и ще успеете във всичко, което сега се явява ваше задължение. Днес ще имате срещи с високопоставени хора, на чиято подкрепа разчитате.

РАК
Четвъртък е изпълнен с доста проблеми за Раците. Необходимо е да намерите онази правилна стратегия, която ще ви позволи да действате успешно за разрешаването им. Но това не означава, че търсите приятелите си с цел именно те да ви помогнат. Ползотворни ще са контактите ви в обществото или с хора от деловите среди.

ЛЪВ
Налице са някои притеснения, породени от неизяснена ситуация, които ангажират съзнанието ви днес, но четвъртък се явява положителен за вашия делови живот. Професионалният ден на някои от вас ще се характеризира с проблеми, но вие можете да ги преодолеете, защото освен възможности притежавате и много шанс. Не го пропускайте!

ДЕВА
Много важен е четвъртък за Девите. Имате голям шанс за постигане на доста от интересуващите ви реализации и те поне за момента са свързани предимно с деловата изява. Разчитайте на личния си шанс и ще останете доволни. Проблематични са контактите за повечето от вас, не се осланяйте на помощ от друго лице. В службата ще имате подкрепа на жена с възможности.

ВЕЗНИ
Този ден е много благоприятен за Везните. Сега вашите шансове са лични и можете да постигнете съответния напредък именно по въпроси, които лично ви засягат. Като делова реализация не можете да разчитате на нещо много, защото плановете ви в това отношение са нестройни. Възникват проблеми от професионален характер.

СКОРПИОН
Твърде много проблеми се събират в четвъртък за Скорпионите. Обикновено може да се говори за лични, но те най-често са свързани с вашите партньори от бизнеса или с пътуване, което в отделни случаи е задгранично. Не сте лишени от късмет и днес можете да разчитате на своя шанс. В повечето случаи той се явява ненадейно.

СТРЕЛЕЦ
Мощна ще е професионалната ви изява в четвъртък. Всичко свързано с финанси, пътуване, преговори, договориране и делова активност е ярко изразено у вас. Тъй че смело може да действате във всяка посока и бъдете убедени в завоювания успех. Някои от вас да обърнат повече внимание на здравословното си състояние. Пазете се от травми, ако е възможно, не правете неща, които не са присъщи за вас и ви липсват умения за тях.

КОЗИРОГ
Четвъртък е много успешен ден за Козирозите. Изключение правят само вашите лични отношения с любовния партньор. Това е валидно за почти всички от Козирог, именно вие държите в ръцете си положителното или отрицателно развитие на този въпрос. В делово отношение успехите в този ден следват един след друг, очакват ви изненади, свързани с някаква придобивка. Приятели ще ви зарадват с някакво известие.

ВОДОЛЕЙ
За Водолеите четвъртък е ден, определен за срещи, и вашето внимание ще бъде насочено само и единствено към тях. Постарайте се да бъдете по-концентрирани на работното си място, защото денят ще ви донесе доста проблеми. Някои от вас, които работят с машини, електричество или режещи инструменти, са застрашени от злополуки. Разрешението на паричните въпроси оставете за по-благоприятен ден.

РИБИ
В четвъртък Рибите са потиснати и апатични и това е пряко следствие от наличие на някои проблеми, с които сега не могат да се справят. Но професионалният ден е успешен за вас. Стига да не се ангажирате с някои нови намерения, днес можете да имате широкомащабни успехи, свързани най-често с добрата организация, която е ключът към успеха.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене