Ученици от I ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ – Гоце Делчев участваха в спортен празник с куп състезания, игри и награди

Много усмивки и страхотни преживявания донесе спортният празник, проведен днес в Първо основно училище “Св. Св. Кирил и Методий” в Гоце Делчев.

Учителите по физическо възпитание и спорт бяха организирали различни турнири, в които участваха учениците от четвърти клас и тези от прогимназиален етап на обучение.

Дворът на Първо основно училище „Св. св. Кирил и Методий” се превърна в истинска спортна площадка, на която отборите мериха сили в различни състезания.

Децата показаха отлични умения и способности като управляваха велосипед, бягаха, танцуваха, стреляха в баскетболен кош, изпълняваха различни щафетни игри, играеха народна топка, научиха се как се разпъва палатка.

Всеки отделен турнир бе наблюдаван и оценяван от учители в училището. Игрите бяха оспорвани и изпълнени с вълнуващи моменти. Много енергия, ентусиазъм и спортен дух показаха участниците в различните спортни дисциплини.

И накрая, както се полага, имаше награди за всички победители в отделните турнири.

Останалите учители и ученици от начален етап на обучение имаха възможността да играят игри на открито, като всеки випуск се забавляваше на определените за тази цел места – градски парк, парк „Панорама”, местността „Манастирчето”.

Всички си тръгнаха, заредени с позитивни емоции и чудесно настроение от участието в спортните игри и от кръшните хора, в които се включиха и учители, и ученици. Те показаха, че са талантливи и успешни, мотивирани и добри във всичко, което правят.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене