Кметът Камбитов даде стилен коктейл в чест на благоевградските абитуриенти, двама рожденици получиха таблети

Кметът д-р Атанас Камбитов организира стилен коктейл, на който присъстваха абитуриенти от всички училища от Випуск 2016 в Благоевград. Зрелостниците се събраха пред зала „22 септември“, където си направиха общи снимки с кмета д-р Камбитов, след което с широки усмивки и броене от 1 до 12 се отправиха към LARGO MALL. Още на входа на търговския център, те бяха посрещнати тържествено от Биг Бенд – Благоевград, което допринесе за празничното настроение на завършващите ученици и техните учители. За гостите на коктейла специално бе поставен, червен килим, по който те преминаха.

Д-р Камбитов поздрави абитуриентите и им пожела успешна реализация в живота. “Скъпи, абитуриенти, днес се намирате на границата между доброто „старо“ и непознатото „ново“. Предстоят Ви много предизвикателства. Запомнете, че до голяма степен разликата между успелите и неуспелите е в постоянството. Ще имате и трудни моменти, и проблеми, но никога не се отказвайте да вървите напред. На 18 години вече човек може да направи осъзнат избор. Сега е време, в което избирате своята професия, своя път, сега избирате бъдещето си. Пожелавам Ви Вашият избор да бъде успешен и Вие да бъдете щастливи и удовлетворени хора“, каза в част от приветственото си слово към абитуриентите кметът на Благоевград д-р Камбитов.

По време на празничния прием бяха поднесени много изненади на зрелостниците от Випуск 2016. Тържеството съвпадна с рождените дни на двама от абитуриентите, които бяха поздравени лично от кмета и получиха от него подарък по един таблет. Всички присъстващи получиха и значки с надпис „Аз обичам Благоевград – Випуск 2016“ с логото на Община Благоевград. Тържеството беше наситено с положителни емоции. Ученици показаха музикалните си умения и със своите изпълнения поздравиха общинското ръководство, учителите и съучениците си. На приема присъстваха и председателят на Общински съвет Радослав Тасков, и заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова, които също поздравиха абитуриентите за успешно завършеното средно образоване. Кметът Камбитов прави подобен жест към зрелостниците за втора поредна година с идеята инициативата да стане традиция.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене