ВИДЕО: С разгромяващ резултат 2:7 „Ореляк“ (Лъжница) загуби от „Граничар“ (Копривлен)

Двата отбора се срещнаха вчера на бараж на градския стадион в Гоце Делчев за определяне областния първенец в подгрупа места „Места“. Мачът започна малко вяло и почти равностойно с лек превес на „Граничар“ В 39-та минута Мохарем Хаджи вкара първият гол на мача който феновете на „Ореляк“ аплодираха подобаващо. Но, както се казва „кратка беше тяхната радост“. Символичните гости се окопитиха и за 15 мин. отбелязаха 3 попадения.

През второто полувреме „граничарите“ от Копривлен доминираха в играта. В 48-та мин. Иван Безев с воле от 20 метра прати топката в горния ляв ъгъл на противниковата врата. 54-та от дузпа за спъване на Георги Вълчев Кирил Кръстев направи резултата 1:2. В 61-а мин. – след пробив на Илия Ряхов, той подаде топката към Мустафа Шериф, който направи 1:3. В 65-а мин. След ъглов удар Мохарем Хаджи върна надеждите на „Ореляк“, намалявайки резултата на 2:3. В 69-а мин. След центриране на Божидар Бойчев Кирил Кръстев спря на гърди и от 5 метра разстреля вратаря на отбора от Лъжница Иса Талип. за 1:4. В 72-мин. Иван Безев от центъра на терена отбеляза рядко красив гол за 2:5. В 80-а мин. Георги Вълчев изведе Мустафа Шериф зад гърба на защитата и той с хубав удар този път не сгреши и направи 2:6. В 90-а мин. Мустафа Шериф навлезе по крилото и подаде към Юлиян Пенчев, който овладя спокойно, излъга вратаря и оформи крайния разгром с 2:7.

След впечатляващата си победа, „Граничар“ Копривлен продължава надпреварата за определяне на областния шампион в подгрупа „Места“ Следващата среща на „граничарите“ е в неделя срещу отбора на Самуилово. Мачът ще се играе в Кресна

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене