Ясно е мястото, където ще се реши спорът за областен шампион на Кюстендил

Това са тимовете на „Марек-1919“ и едноименният клуб от областния град, пътуването на дупнишките фенове за срещата бе поето от президента на клуба Борис Паризов

Съперниците ще се срещнат на неутрален терен на стадиона в Бобошево на 25 май от 17.00 в квалификационен мач, в който ще излъчат шампиона на областта.

Датата бе фиксирана, след като изпълнителният директор на „Марек-1915” Янек Кючуков се срещна в Кюстендил с ръководството на тамошния клуб.

Това бе последвано от мигновената организация на привържениците на дупничани за посещение на срещата и стартира записването пред зам.-председателя на фенклуба на „Марек-1915” Румен Тимев за организираното пътуване на 25 май от 15.30 часа, чието пред спортната зала в града за Бобошево. Желаещите ще пътуват безплатно, след като разходите за пътуване се поемат от президента на „Марек-1915” Борис Паризов, а ограничаване в бройките няма.

„Нека в този труден момент да покажем че истински обичаме нашият любим отбор „Марек” и първата ни подкрепа в квалификационните мачове за влизане в по-горната „В” група да започне още на 25 май в Бобошево”, сподели Румен Тимев.

Старши треньорът на мъжкия отбор на „Марек-1915” Борис Кръстев сподели: „Нямаме притеснение от първия квалификационен мач за определяне на областен първенец на област Кюстендил. Моите възпитаници са добре подготвени по всички линии и се надявам да затвърдим мнението че сме най-силния отбор и няма какво повече да правим в четвърта дивизия. Нека с добри игри и естествено положителни резултати да стартираме квалификационните срещи за влизане във „В” група и по този начин да се отблагодарим на спонсорите, кмета Методи Чимев, президента Борис Паризов и нашите приятели феновете на клуба.”

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене