Гоцеделчевски футболист с договор в „Лудогорец“

Става дума за Даниел Наумов, който през лятото ще подпише първи професионален договор с шампионите

В момента обаче действа предварителен такъв, с което се гарантира ненаускането на отбора предварително. От друга страна едва ли има такава опасност, след като младата надежда на „орлите“ неведнъж е показвал вярност към отбора, в чиято школа прекара няколко години. Мина през някои от гарнитурите им, за да стигне до първия отбор.

Той дори стана шампион с орлите след 4:1 срещу ОФК „Пирин“ в Разград тази сряда. Младокът бе в групата за мача, както се случваше през последните месеци, когато бе със статут на трети, а след това и на втори вратар заради контузията на Милан Борян. Очаква се през лятото контрактът да се превърне във факт, а Даниел Наумов да наследи титуляра Владо Стоянов, за когото се говори, че няма да остане в Разград след края на сезона.

Преди да стигне до най-добрия български отбор от последните 5 години роденият в Гоце Делчев футболист започна пътя си местния от ФК Неврокоп, където негов първи треньор бе бившият вратар на „Пирин“(Гоце Делчев) Андон Калайджиев. На един от многобройните лагери за подрастващи бе забелязан от съгледвачите на ЦСКА и премина при армейците. Там се сдоби и с титулярен пост в юношеския национален отбор, който заема и до днес. През зимата на 2013 г. бе привлечен в „Лудогорец“. Гоцеделчевецът записа мачове в дубъла на орлите и остави отлично впечатление.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене