Градоначалникът Камбитов получи официално наградата „Кмет на месеца“

Днес кметът на община Благоевград Атанас Камбитов официално получи приза „Кмет на месеца“. Наградата му бе връчена от изпълнителния директор на Портала на българските общини.

Градоначалникът благодари за отличието и заяви, че признанието от страна на гласувалите граждани в анкетата, е оценка за цялостната работа на кметския екип.

„Ще продължим да работим за развитието на града във всички сфери и да създаваме по-добри условия за живот. Сигурността, безопасността и спокойствието на гражданите е сред основните ни приоритети“, каза при получаване на наградата кметът д-р Атанас Камбитов.

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов бе избран за „Кмет на месец април” в конкурса на портала в категория за общини с население над 50 хиляди жители. След официалния край на гласуването д-р Камбитов зае първото място с 40 %. Конкурсът за изминалия месец бе на тема „Сигурност”. Кметът Атанас Камбитов пребори силната конкуренция на другите номинирани градове Добрич, Казанлък, Шумен и Сливен с поредицата мерки, които кметският екип предприема за подсигуряване безопасността на местното население.

За „Кмет на месеца” на тема „Сигурност“ се конкурираха и градоначалниците  в други две категории – за общини до 50 хиляди души, където бе избран кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов, и в категорията за общини до 20 хиляди души, където надпреварата спечели  кметът на община Кресна – Николай Георгиев.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене