500 абсолвенти от Стопанския факултет на ЮЗУ „Неофит Рилски“ получиха дипломите си

На тържествена церемония днес бяха връчени дипломите на абсолвентите от випуск 2015 на Стопански факултет към Югозападен университет „Неофит Рилски“ – Благоевград. Своите дипломи получиха 500 абсолвенти в ОКС „бакалавър“ и ОКС „магистър“ от седем специалности – „Финанси”, „Маркетинг”, „Счетоводство и контрол”, „Социоикономика“, „Международни икономически отношения” „Стопанско управление“ и „Туризъм“.

6

Деканът на Стопанския факултет доц. д-р Преслав Димитров откри тържеството и поздрави абсолвентите. Той им пожела да сбъднат мечтите си, да успеят в личен и професионален план и да намерят работа, която да им доставя удоволствие.

2Дипломите на отличниците връчи зам.-ректорът на Югозападния университет „Неофит Рилски“ проф. д-р Антони Стоилов. Той поздрави абсолвентите и от името на Ректора доц. д-р Борислав Юруков, като им пожела да следват мечтите си и да се реализират успешно.

3„Вие завършвате специалности, с които няма да имате никаква пречка да се реализирате както в границите на страната, така и извън нея“, каза проф. д-р Антони Стоилов в приветственото си слово.

57Първенец на Випуск 2015 е Владимир Върбанов, завършващ специалност „Счетоводство и контрол“ с успех 5.88 от семестриалните изпити и 6.00 от държавните изпити. Сред отличниците са и Гергана Вишанина, Теменужка Кюлева, Виктория Димитрова, Цанка Радова, Мария Танова, Емине Мустафа, Виктория Тодорова, Айше Купен и Цветислав Иванов. Отличниците получиха плакет на Университета за показаните високи резултати в процеса на своето обучение.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене