Масов бой в края на срещата между „Места“ Хаджидимово и „Септември“ Симитли

илиан синадинов

Масово меле в края помрачи срещата между „Места“ Хаджидимово и „Септември“ Симитли. След второто попадения на симитличани Калайджиев от домакините и Методи Илиев от „Септември“ се сбиха на терена, което извади и двата щаба на терена.
Припомняме, че „Септември“ победи вчера в Хаджидимово с 2:0. Първият гол обаче падна чак в 87-та минута. Отборът на „Места“ тръгна вабанк в атака и както често се случва, вместо да отбележат, „Септември“ вкара втори гол в 91-та минута на срещата. След второто попадение избухна и скандалът между Калайджиев и Илиев.
„Целият щаб на „Септември“ нахлу на терена и започна да обижда нашите играчи. Ние също влезнахме, за да ги разтървем “, каза изпълнителният директор на „Места“ Хаджидимово Илиян Синадинов.
Според Синадинов спортно техническият щаб на „Септември“ непрекъснато подвиквал към съдията Вангел Вангелов и в крайна сметка той свирел все едно са домакини, а не гости.
„Всяко единоборство беше фаул за „Септември“. Момчетата много се изнервиха, не трябва така да се подиграват с труда им. Не знам защо така се държа съдията, сигурно защото в Симитли имат един „добър“ съдия.
Футболистите и щабът на „Септември“ се държаха като отбор от Пиринската бундеслига. Личи си, че са добър отбор, но поведението им изобщо не им прави чест“, каза още Синадинов.

Е79

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене