Местния печат

„Вяра“

Екшън! Бандити разбиха банка в Самоков без охранителната фирма да разбере, новият шеф на полицията Филип Благоев по петите им

Крадци разбиха банка в Самоков. Обирджиите атакуваха клона на Централна кооперативна банка в квартал „Самоково“ на улица „Преспа“, но опитът им да приберат голяма плячка удари на камък.

Нова драма! Рудникът ковчег „Ораново” се срути върху миньорите Емил Пелтешки и Йордан Петров, спасиха ги

42-годишният Емил Пелтешки от с. Крупник и 37-годишният Йордан Петров от с. Брежани пострадаха тежко при свличане на скална и земна маса в рудник „Ораново“ в Симитли, в който преди 3 години загинаха 4-ма миньори.

Паника в Дупница! Доайенът на адвокатите Никола Коларов забрави чантата си до съда, минувачи: Има бомба

Известният адвокат Никола Коларов вдигна на крак полицията в Дупница заради сигнал за бомба, който хората подали при вида на забравена чанта до сградата на съда.

Спрягат Костадин Паскалев за лидер на БСП в Пиринско, сегашният Юлиян Гошев: С конгреса на БСП мандатът ми приключи, няма да се кандидатирам отново

Вятърът на промяната задуха в червените редици в Пиринско след избора на Корнелия Нинова за водач на БСП. След смяната на водачеството на национално ниво местните социалисти се вдъхновиха за промяна и в Благоевград.

22-годишната Анета избяга по чехли с бебето си Гергана от болницата в Сандански, друга родилка изостави рожбата си заради „вълча уста”

22-годишната родилка Анета А. от санданското село Склаве избяга с новороденото си бебе по чехли и нощница от акушеро-гинекологичното отделение на МБАЛ „Свети Врач” в курортната община преди ден. С безумната си постъпка младата майка на четиридневно момиченце вдигна на крак медици и полиция в Сандански, тъй като бебто било с влошено здравословно състояние и на лечение с антибиотик.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене