Световният рекордьор Димитър Саватинов гостува за среща със своите фенове в Гоце Делчев!

Носителят на две титли най-силен мъж в Северна Америка и спортист номер едно на Община Гоце Делчев за 2014 и 2015 година – Димитър Саватинов, пристига за кратка визита в България по покана на Шоуто на Слави. За съжаление Митко, който е родом от град Гоце Делчев, ще прекара само два дни в родния си град при много наситена програма, а след телевизионното шоу, директно лети обратно за САЩ, където на 18 май е на състезание.

За радост на гоцеделчевци, той е приел поканата на Младежко обединение в БСП-Гоце Делчев да бъде гост на организирана от тях среща на 13.05. – петък от 14 часа в Дом на науката и техниката в гр.Гоце Делчев.

На срещата-разговор той ще разкаже своята изпълнена с приключения история, довела го до световния връх в силовия трибой, ще отговори на всички въпроси и ще се снима със всички свои фенове.

Димитър Саватинов се прочу с титлите си „Най-силен мъж в Америка“ за 2014 и 2015 година, той стана и световен рекордьор за най-голяма тежест вдигната с една ръка.

Българинът постави рекорда на състезание в Австралия от веригата „Арнолд Красик” той вдигна най-тежкия дъмбел в света – цели 140 килограма, което възхити дори терминатора Арнолд Шварценегер, който остана без думи и лично поздрави Саватинов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене