ЖЕСТОКОСТ! Откриха 3-г. българче завързано за стол, гасили цигари по тялото му

3-годишно дете от български произход бе намерено завързано за стол, а тялото му пълно с рани и язви, както и белези от гасени цигари по него, съобщават гръцки медии. Дори и полицаите се шокирали от картината, която видели, когато открили детето в изоставена къща в Немея.

Полицаите отишли в къщата след сигнал подаден от случаен минувач, който чул писъците и плача на малкото момче. Лекарите в здравния център са установили, че момчето има рани дори от цигари, гасени върху тялото му. След разследвания на полицията са намери родителите на детето, българи, които имат и други две малки деца. Българите казала на полицията, че завързали детето, защото бил палав и трябвало да отидат в Нафплио, за да търсят работа, пише 24 часа.

За шокиращия инцидент е информиран прокурора на Коринтос, който е постановил другите две деца на двойката да бъдат настанени веднага в дом на фондацията „Усмивка на детето“. Също така на децата незабавно да бъде оказана и психологическа подкрепа. Родителите са арестувани с обвинение за насилие над деца и излагането им на риск.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене