Местния печат

„Вяра“

Драма! Издъхна бебето Антония Георгиева от Сапарева баня с диагоза хидроцефалия, беше с отстранено око заради тумор

Малката Антония Георгиева от Сапарева баня загуби битката за живота си и издъхна след множество операции и грижи, които полагаха родителите й Иван и Мони.

63-год. Снежана Ненкова от Самоков издъхна, докато чака Спешна помощ, снахата Десислава: Катафалката дойде по-бързо от линейката, свекърва ми беше с кръвно 190/160, избълва пяна

63-годишната пациентка Снежана Ненкова от Самоков почина, след като повиканата линейка пристигна с час закъснение, разказаха почернени роднини на жената. Снахата Десислава Ласкина отбеляза, че катафалката на погребална агенция е пристигнала по-бързо от линейката.

Работници на ТЕЦ „Бобов дол”: От февруари сме без заплати

Без заплати от месец февруари насам са близо 1000 работници в ТЕЦ „Бобов дол”, това алармираха работещи в енергийния гигант на Югозапада. За проблема те са сигнализирали и КТ „Подкрепа”.

Банкерка с миникупър за 10 000 лв. спести от синята зона, паркира върху тротоар под носа на полицията в Благоевград

Банкерка с Mini Cooper за 10 000 лв. спестява от парите си за синя зона и паркира върху тротоара на бул. „Васил Левски“ в Благоевград. Това алармираха читатели и пуснаха снимка във Фейсбук. ”Жената има пари да се вози на модерната кола, а пък няма за билетче.

Закопчаха бракониерите Славчо Прешелков и Иван с 1,17 куб дървесина в съсипаната от незаконна сеч местност Голак в Разлог, конфискуваха джипа им

Двама бракониери бяха заловени от горските стражари в Разлог. Заловените Иван Д. и Славчо Прешелков са с множество актове за незаконни дейности. Те са арестувани, докато незаконно транспортират дървесина, добита в местността Голак.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене