Американски пилот от Сатовча събра на купон за 8-и март семейни приятели

американски пилот

До 4 часа сутринта в неделя купонясваха в ресторант на брега на язовира край гр. Сърница, община Доспат, няколко семейни двойки приятели от село Сатовча.

американски пилот 1

Освен 8-и март, те празнуваха и пристигането за пръв път след 12 години на гости в родното си село Сатовча на техния приятел Мехмед Узунов, който живее в САЩ. Наскоро Узунов се дипломирал като пилот и вече започнал работа по специалността си.

американски пилот 2

Компанията предпочете да е по-далече от Сатовча, за да могат приятелите да се видят с госта си на спокойствие, да чуят как той живее зад океана, пък и да направят празника си по-специален.

американски 3

Така цяла нощ задружните група, начело с Мехмед Узунов, Валери Камбуров, Звезделин Влайков и техните чаровни половинки Фикрие Камбурова и Надка Влайкова, отпусна души и портфейли. Приятелите не се отделиха от дансинга и не спряха да вдигат горещи наздравици за съпругите, семействата, децата си, за България и най-вече за пристигането в Сатовча на Мехмед, за приятелството и уважението помежду им, а пожеланията бяха всички да са живи и здрави и с добри и щастливи семейства.

В съботната нощ почти всички заведения в Гоцеделчевско, в които не останаха свободни места, затвориха на разсъмване заедно с дискотеките, които се пукаха по шевовете от празнуващи именяци, влюбени двойки и весели компании.

infomreja.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене