Нагли шофьори от Югозапада!

След поредица от читателски сигнали Топ Преса направи рубриката “Нагли шофьори от Югозапада”. Целта ни е една единствена, превъзпитаване на хората, които си мислят, че са над закона.

Никой не е застрахован, че няма да попадне в тази рубрика. Доказали сме, че не прощаваме на никой, а и никой не е следен конкретно. Много от снимките се пращат от наши читатели на които им е писнало от това да немогат да вървят нормално по тротоарите.

Поредният такъв случай е от благоевградския квартал „Струмско”. Според Google Maps, квартала е извън гр. Благоевград. Същото показват и табелите на Главен път Е-79. Благоевград, започва там, където свършва Струмско…

Това се отнася и за законите. В квартала има три по- големи улици: „Яне Сандански“, „Освобождение“ и „Броди“. Ежедневно, заради неправилно паркирани автомобили, преминаването по тези улици е истинско изпитание, особено за младите шофьори. Защо КАТ не предприемат нищо?

Това е най-често задаваният въпрос от струмчани. Защо полицейските автомобили минават покрай неправилно паркираните автомобили и отминават. Това разбира се не е някакъв прецедент, това е ежедневно. И както хората в Югозапада свикнаха, когато институциите не си вършат работата, тогава се намесва Топ Преса…

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Nagli

ул „Освобождение“ кв. Струмско

nagli-2

ул. „Кавала“, кв. Струмско

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене