Срязаха гумите на 4 коли на благоевградската бизнесдама Нина Димова, тя е категорична: Това е предупреждение, страхувам се за живота си!

Срязаха гумите на 4 автомобила на благоевградската бизнесдама Нина Димова. Вандалската акция е извършена в нощта на 19 срещу 20 април на безплатния общински паркинг пред бившето предприятие ЗМК, където тя държи склад за захарни изделия и всяка вечер оставя личните и служебните коли. В сряда сутринта 37- годишната търговка намерила нарязани гумите на двата товарни автомобила „Фиат Дукато” и „Ивеко Дейли“ и на леките автомобили „Мицубиши Паджеро” и „Сааб 9000”. Нина Димова заяви, че приема случилото се като зловещо предупреждение и се страхува за живота си.

„От 2-3 години паркирам колите на това място и никога не е имало проблеми. Преди двайсетина дни имах инцидент с охранителя Живко Пашов от „Алфа СОТ“, който пази на входа на бившето предприятие ЗМК. Налетя ми с нож, за което в. „Струма“ писа. За случая съм подала жалба в прокуратурата. След като ми срязаха и гумите на колите, какво да очаквам? Да ги запалят или да ми посегнат на мене? Сериозно се замислям дали да остана в тази държава. На никого не съм направила лошо, никому не дължа пари”, заяви пред репортер на „Струма” Нина Димова. Нанесените щети са за около 5000 лв., но ще са за нейна сметка, тъй като застрахователите не изплащат обезщетение при палежи и нарязани гуми, заяви бизнесдамата. „Този, който го е направил, е бил наясно с това”, счита управителката на фирма „Нира 78” ЕООД.

По случая е започнато досъдебно производство във 2 РУП – Благоевград срещу неизвестен извършител.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене