Хеликоптер долита на помощ вече и у нас

При инцидент или внезапно заболяване, помощта вече може да дойде и по въздух. Близо две година застрахователна компания „Лев Инс“ прилага напълно успешно спасяването с хеликоптер и наземни екипи чрез своята застраховка „Активна грижа“.

Какво е „Активна грижа“

Застраховка „Активна грижа“ е иновативен и уникален продукт на застрахователния пазар у нас. Той е разработен по европейски модел, който се е наложил в много западни държави, където транспортирането на пострадал или болен с медицински хеликоптер е обичайна практика.

„Лев Инс“ и застраховка „Активна грижа“ разполагат с мрежа от частни линейки, които покриват цяла Югозападна България.

У нас застраховката осигурява оказване на първа долекарска помощ и транспортиране, при настъпил инцидент или заболяване. В зависимост от ситуацията, помощ може да се окаже, както с медицински хеликоптер, така и с линейки, мобилни групи и шофьори, обучени за парамедици.

Според покритието – основно или пълно, „Активна грижа“ е на цена 6,00 и 18,00 лева.

Как и къде да открием „Активна грижа“

За да улесни максимално своите клиенти, „Лев Инс“ предлага „Активна грижа“, освен по традиционния начин, чрез полица, но и под формата на скреч карти. Те могат да бъдат открити във всички офиси на компанията в цялата страна, както и в зимните курорти Пампорово, Банско, Паничище и Добринище.

За да бъде активирана скреч картата „Активна грижа“ е достатъчно само едно обаждане на спешния телефон: 0800 10 200.Спасените с хеликоптер на „Активна грижа“

Само през изминалата година спасените с хеликоптер на „Активна грижа“ са десетки. Сред тях е 54-годишният работник от Гоце Делчев – Али Папучи. Той пострада тежко при трудова злополука в завод за пластмасови изделия в града и се наложи спешно да бъде транспортиран до болница в София с въздушната линейка на „Активна грижа“. Благодарение на бързите и адекватни действия на екипите в хеликоптера и лекарите в „Пирогов“, Папучи живее втори живот.

Преди няколко месеца, Али сам потърси представителя на „Лев Инс“ в Гоце Делчев – Велизар Летков в офиса на ул. „Николай Добрев“ 1, за да му благодари, че „Активна грижа“ му е дала втори шанс и може да се радва на близките и внучето си.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене