Naturestetica – новото име на красотата! Модерен център за лазерна епилация отвори врати в гр. Благоевград

Naturestetica е новото име на лазерната епилация в гр.Благоевград, център с модерна визия и технологии.

Центърът е създаден, за да задоволи най-високите изисквания на модерния човек, в това число мъже и жени, като предлага най-качествената услуга в тази област. Той вече печели доверието на хората като място, в което ще бъдете обслужени качествено от компетентни специалисти. Центърът e оборудван с апарат за лазерна епилация последно поколение от испанския производител Cocoon Medical – Elysion-pro.
На място ще ви консултират безплатно, както и ще може да тествате лазерна епилация на малка зона, за да се уверите в невероятния ефект след процедурата.

Лазерната епилация вече не е лукс, а необходимост за всички мъже и жени. Процедурата може да бъде извършвана по всяко време на годината, на всякъде по вашето тяло. Светлите и тънки косми вече не са проблем. Спестете своето време, кажете сбогом на болката и бъдете готови за нови приключения!

Само месец след откриването си центърът ще предостави уникалната възможност на своите клиенти в седмица на отворени врати от 16.01.18 на ексклузивни цени да се докоснат до още една технология последно поколение за комплексна грижа за лицето – Hydrafacial. Тя налага нови стандарти в козметичните процедури, които до момента се извършваха ръчно и болезнено.

Първите клиенти получават постоянни отстъпки. Във фейсбук и уеб страницата ще достъпите до най-актуална информация и специални предложения за предстоящи празници.

Центърът се намира в гр. Благоевград ул. д-р Христо Татарчев 23 (срещу бившата книжарница Перун).

yeб caйт - www.naturestetica.com
Facebook - Naturestetica, 
тeл. 0887 981 726

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене