ХОРОСКОП ЗА 21 АПРИЛ

ОВЕН
Днес Овните правят всичко възможно, за да поддържат добри отношения с приятели и познати и съгласието няма да им липсва. Възможно е малък напредък в делата ви или дребни придобивки за деня. Позитивни промени търпят някои финансови отношения и вашият късмет нараства за осъществяване на личните намерения. Денят е лош за пътуване.

ТЕЛЕЦ
Почти пред очите ви се променят някои условия, свързани с начина ви на живот, финансите и професията. При едни от вас тези промени ще имат благоприятно развитие, но през следващите дни за други са плод на вражески провокации, с които се цели забавяне на развитието ви или понасяне на загуби. Бъдете тактични в отношенията с колеги. Внимавайте!

БЛИЗНАЦИ
Изглеждате объркани и се поддавате на различни негативни влияния. При едни от вас те са свързани с твърде нереални планове, при други имат отношение към интимния живот, а трети от вас ги отнасят към служебната действителност. Най-често обаче се тормозите поради нервна превъзбуда. Не съществува нищо зловредно относно вашата делова дейност.

РАК
Само смущението и самозатварянето може да ви лиши от някои придобивки днес. Нямате никакво основание да проявявате бездействие или недостатъчна активност. Тъкмо сега е времето да действате със замах по професионални въпроси. Денят е положителен за бизнесмените. Обърнете внимание на контактите, те са плодотворни днес.

ЛЪВ
Четвъртък носи приятни изненади за Лъвовете. Вашата активност не е намаляла и делата ви зависят изцяло от личните действия, което кара мнозина от вас да изоставят всичко друго и да насочат енергията си за разрешаване на съответните проблеми. Денят е безупречен за придобивки. Някои от вас ще демонстрират деловите си качества.

ДЕВА
Трябва да действате внимателно днес по деловите си въпроси, тъй като не е изключено да пропуснете важни моменти и ситуации, от което да произлезе някаква загуба за вас. Не е редно да съдите строго онези, с които имате допирни точки по делови проблеми. По този начин само ще забавите разрешаването на въпроси, които ви интересуват.

ВЕЗНИ
Доста интересен ден е четвъртък. При мнозина на преден план излизат финансовите притеснения, но през деня вие ще съумеете по най-добрия начин да разрешите тези проблеми. Характерни за днес са важни новини, за които може буквално да се каже, че ще ви развържат ръцете. Не ви липсва късмет и за реализация.

СКОРПИОН
Днес Скорпионите проявяват своята традиционна недоверчивост и този факт има по-голямо значение при бизнесмените. Но не ви липсват условия за постигане на успехи, ако лично се ангажирате със спорни дела. Професионалният четвъртък води до нови постижения, а за някои и придобивки. Предстои ви служебна командировка.

СТРЕЛЕЦ
Четвъртък ще донесе много неприятности в любовния живот на някои от вас. Не е изключено да се скъса и връзката ви. Все пак знайте, че за такова развитие вината в по-голямата си част е ваша. С голямо внимание трябва да пристъпвате при разрешаване на домашни въпроси или в разговорите си с брачния партньор. Позитивна промяна в любовта за мнозина от вас. Натоварен е четвъртък и със странични дейности, извън професионалните.

КОЗИРОГ
Козирозите са крайно уязвими психически днес, тъй че много малко е необходимо, за да ви напусне доброто настроение и готовността за позитивни контакти. За съжаление някои наистина ще излязат от равновесното си състояние и ще станат доста мрачни. Това определя деня ви като загубен и следва невъзможност за осъществяване на желанията и намиране на верните разрешения по поизостанали дела.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите се чувстват преуморени, но това няма да пречи при добро желание да проявите повече действеност. Денят ще донесе малки успехи в деловия ви живот – професия, бизнес. Настроението при някои от вас ще бъде лошо по домашни причини и това ще повлияе твърде негативно върху професионалните задължения. Контактите ви извън службата са важни, тъй като отварят пътя ви за възход.

РИБИ
Активност при мнозина от Рибите се наблюдава в четвъртък и положително развитие на професионалния ден ще ви донесе удовлетворение. Позициите на голяма част от вас е предимствена днес и постиженията сочат финансовата сфера. Неочаквани промени са възможни при някои във връзка с контактите и намеренията за действия по дадени въпроси. Любовни флиртове в службата при някои.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене