Хороскоп за 24 октомври

ОВЕН

Пре­и­з­пъл­не­ни сте със си­ли в неделя и де­нят е спо­рен. Та­ка ще бъ­де не са­мо в служ­ба­та ви, но и във всич­ки дру­ги дей­нос­ти, с ко­и­то ще се за­е­ме­те днес. Денят го­во­ри за мно­го доб­ри кон­так­ти и за ус­луж­ли­вост­та, ко­я­то ще ви пред­ло­жат при­я­те­ли­те. Ще по­лу­чи­те кон­крет­но пред­ло­же­ние.

ТЕЛЕЦ

Не се чув­с­т­ва­те мно­го доб­ре и мно­зи­на от­каз­ват да са ак­тив­ни. Но де­нят съз­да­ва дос­та­тъч­но пре­дим­с­т­ва за ре­а­ли­зи­ра­не на фи­нан­со­ви пе­чал­би, как­то и ус­пе­хи в про­фе­си­о­нал­ни­те сре­ди. Кон­так­ти­те ви най-ве­ро­я­т­но ня­ма да са мно­го пол­зот­вор­ни. Съще-ствуват админи-стративни спънки.

БЛИЗНАЦИ

Неделя е щас­т­лив ден за Близ­на­ци и е из­пъл­нен с ус­пеш­ни дос­ти­же­ния. Те изо­бил­с­т­ват нав­ся­къ­де око­ло вас – в служ­ба­та, до­ма, при кон­так­ти­те с при­я­те­ли. Днес тряб­ва да бъ­де­те мно­го ак­тив­ни в дейс­т­ви­я­та си, за­що­то де­нят е спо­рен и сте в със­то­я­ние да из­вър­ши­те мно­го ра­бо­та.

РАК

Ра­ци­те в неделя имат доб­ри пред­пос­тав­ки за ус­пех. Мно­зи­на от вас оба­че не схва­щат точ­но ре­а­л­ни­те си въз­мож­нос­ти и съ­щес­т­ву­ва еле­мент на са­мо­и­з­ма­ма. За да вле­зе­те в рам­ки­те на ре­а­л­ност­та, ще тряб­ва да се по­съ­вет­ва­те с при­я­те­ли­те си, ко­и­то ще ви да­дат пра­вил­на на­со­ка.

ЛЪВ

Си­ту­а­ци­я­та око­ло вас е мал­ко обър­ка­на днес и мно­го от ро­де­ни­те под Лъв ня­ма да ус­пе­ят да на­ме­рят пра­вил­ния път за ре­а­ли­за­ци­я­та си. То­ва яв­ле­ние стои и мал­ко дво­я­ко, за­що­то не е из­к­лю­че­но са­ми­те вие да дейс­т­ва­те сре­щу се­бе си. Бъ­де­те по-дейс­т­ве­ни в кон­так­ти­те си днес.

ДЕВА

За Де­ви­те неделя е прек­ра­сен ден, кой­то пре­дос­та­вя мно­го въз­мож­нос­ти. Са­ми­те вие днес има­те го­лям къс­мет и ще бъ­де жал­ко, ако из­тър­ве­те въз­мож­нос­ти­те си. А те са мно­го стран­ни. Де­ло­ви­ят сми­съл на де­ня не се из­чер­п­ва са­мо с кон­так­ти и ус­пеш­на професионал-на дей­ност.

ВЕЗНИ

Днес мно­го от Вез­ни се заб­луж­да­ват, ка­то на­ми­рат, че са спра­вед­ли­ви и ве­ли­ко­душ­ни. Твър­де въз­мож­но е да не ви лип­с­ват та­ки­ва ка­чес­т­ва, но бла­го­да­ре­ние на по­доб­но мис­ле­не ще мо­же­те да оп­ре­де­ли­те на все­ки зас­лу­ги­те. Днес не би­ва да пъ­ту­ва­те, за­що­то не ще пос­тиг­не­те же­ла­ния ус­пех.

СКОРПИОН

Неделя е ус­пеш­на за по­ве­че­то от вас, ка­то сте в със­то­я­ние на ак­тив­ни дейс­т­вия и мо­же­те да раз­чи­та­те на доб­ро­то сте­че­ние на об­с­то­я­тел­с­т­ва­та. За ня­кои то­зи ден оз­на­ча­ва въз­с­та­но­вя­ва­не на здра­вос­лов­но­то със­то­я­ние. Мла­ди­те ще нап­ра­вят първ­а­та си крач­ка към съв­мес­тен жи­вот.

СТРЕЛЕЦ

Очер­та­ват ви се проб­ле­ми от ад­ми­нис­т­ра­тив­но ес­тес­т­во, но вие ще ги раз­ре­ши­те. Днес ва­ша­та ак­тив­ност в ра­бо­та­та е за­вид­на, въз­мож­нос­ти­те ви не се ог­ра­ни­чават от ни­що. Пъ­ту­ва­щи­те от Стре­лец по де­ло­ви въп­ро­си ще пос­тиг­нат си­гу­рен ус­пех, който ще стабилизира фи-нансите ви.

КОЗИРОГ

Не до­пус­кай­те греш­ки в от­но­ше­ни­я­та си. На­со­че­те си­ли­те си към де­ло­ва изя­ва. Днес тя ще бъ­де ус­пеш­на, и до­ри пер­с­пек­тив­на. При­ход ще ви до­не­се кон­такт и дейс­т­вия с хо­ра от при­я­тел­с­кия кръг или ко­ле­ги в служ­ба­та. Раз­кла­те­на­та ви нер­вна сис­те­ма ще ви до­ве­де до гняв.

ВОДОЛЕЙ

Неделя ви чер­тает доб­ри въз­мож­нос­ти не са­мо в по­ле­то на де­ло­вия жи­вот, но те прес­ка­чат  ли­ни­я­та на соб­с­т­ве­на­та ви лич­ност и съз­да­ват не­о­б­хо­ди­ми­те ус­ло­вия за въз­ви­шен лю­бо­вен кон­такт. При ня­кои та­зи лю­бов­на връз­ка ще се за­дъл­бо­чи и евен­ту­а­л­но ще пре­рас­не в брак.

РИБИ

В неделя мнозина от Рибите са в доб­ро нас­т­ро­е­ние и то ня­ма да ги на­пус­не през це­лия ден. За не­го ще спо­мог­не и не­о­чак­ва­на сре­ща с при­я­т­на за вас же­на, от ко­я­то ще ви бъ­де пред­ло­же­на по­мощ, ко­я­то не би­ва да от­каз­ва­те и да се съ­о­б­ра­зи­те със съ­о­т­вет­ния мо­мент.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене