СПЕШНОТО ОТДЕЛЕНИЕ В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ С ДВЕ НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ. СПАСИЛИ ЖИВОТА НА 8 ПАЦИЕНТИ САМО ПРЕЗ МАРТ

Двама млади специализанти с повече от 5-годишен стаж в УМБАЛСМ „Пирогов” обслужват спешните случаи по 4 дни в седмицата в отделението по анестезиология, реанимация и интензивно лечение /ОАРИЛ/ в гоцеделчевската болница, съобщиха пациенти, преминали пред отделението и останали изключително доволни от младото попълнение и доброто взаимодействие и пъления синхрон с местния екип.

Пациенти, които не пожелаха да цитираме имената им, изразиха задоволството си, че младите доктори от столичната болница, които оказват голяма помощ на отделението, са изключителни специалисти и така стикован, спешният екип е гарант за точно диагностициране, адекватно лечение и повече спасени животи.

Кореспондент на ИНФОМРЕЖА се свърза със завеждащия отделението д-р Милан Първанов, който сподели, че младите специалисти от „Пирогов“ – д-р Тонинска и д-р Сашо Лазаров, работят в ОАРИЛ по 4 дни в седмицата, включително и в почивните дни и заедно поемат спешни случаи и лечение на пациенти от отделението.

„Те са много добри специалисти и с тях вече сме добър екип и приятели. Определено сме доволни от факта, че специализанти от столичната болница за спешна медицина са предпочели да работят и да помагат на нашата болница“, коментира д-р Първанов.

Той сподели още, че целият екип в отделението му прави и невъзможното за спасяването на всеки човешки живот. Само през март от постъпилите 9 тежки случая екипът на ОАРИЛ е спасил живота на 8 пациенти.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене